Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová séria markizáckej šou plná prekvapení! Vráti sa aj Adela, no nebude...

Televízia Markíza naplno rozbieha prípravy siedmej série tanečnej šou Let's Dance, ktorá sa na obrazovky dostane zrejme začiatkom marca a postupne odhaľuje všetky detaily...

25.01.2022 09:28
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa po piatich rokoch vracia na obrazovky!
debata

Len počas víkendu televízia oficiálne potvrdila vysielacie plány pre túto jar. To, o čom sa dlhšie šepkalo sa stalo realitou. Tanečná šou Let's Dance sa po piatich rokoch vracia na Slovensko a bude ťažiskovou šou pre jarnú televíznu sezónu. Zároveň bolo zverejnené prvé meno z hviezdnej zostavy. Na parket sa postaví bývala tenistka a podnikateľka Dominika Cibulková.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Veľká ťažisková televízna šou sa vracia! Markíza odhalila prvé meno z hviezdnej zostavy

Teraz sú známe ďalšie mená, na ktoré sa diváci môžu tešiť. Markíza potvrdila prvé meno v porote, ale aj v moderátorskom zostave. Nikto si asi nevie predstaviť Let's Dance bez Adely Vinczeovej, ktorá nechýbala ani v jednej sérii. Vo väčšine prípadov šou moderovala, no v jednej sérii bola v úlohe súťažiacej. Tento rok si vyskúša novú rolu. Bude z nej porotkyňa!

Manželia Adela a Viktor Vinczeovci sú novou... Foto: TV Markíza
Adela Vincezová, Viktor Vincze Manželia Adela a Viktor Vinczeovci sú novou posilou pripravovanej siedmej série Let's Dance.

„Let's Dance som päťkrát moderovala a raz som tancovala, takže do veľkej miery je projekt mojou srdcovkou. Na tento návrat sa teším,“ povedala obľúbená moderátorka.

survivor, Čítajte aj Najdrahšia reality šou, obrovský prepadák! Markíza má na krku problém

To však nie je všetko! Tvorcovia odhalili aj prvé meno moderátora živých prenosov. V tomto smere to bude úplná novinka nielen pre divákov, ale aj pre Viktora Vinczeho! Ten si vyskúša moderovanie v úplne inej polohe a statické Televízne noviny vymení za zábavný formát. Vincze už v minulosti ukázal svoj talent v imitačnej šou Tvoja tvár znie povedome, v ktorej účinkoval ako súťažiaci, ale vyskúšal si pozíciu porotcu. Pravidelne sa objavuje aj ako glosátor v Chart Show.

loki, Čítajte aj Rok 2021 patril aj pirátom! Toto je rebríček top nelegálne sťahovaných seriálov

„S Adelou aj s Viktorom som už mal možnosť pracovať na niektorých projektoch predtým. Obaja sú skvelí moderátori, improvizátori aj glosátori. Adela Let's Dance dobre pozná, či už z pozície moderátorky alebo tanečníčky. Pre Viktora to bude prvá skúsenosť nielen s touto šou, ale aj s moderovaním programu tohto typu. Obaja majú moju plnú dôveru a teším sa na vzájomnú spoluprácu,“ povedal režisér šou Pepe Majeský.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #Viktor Vincze #Adela Vinczeová