Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká ťažisková televízna šou sa vracia! Markíza odhalila prvé meno z hviezdnej zostavy

Televízia Markíza túto jar staví na noblesu! Po piatich rokoch sa na televízne obrazovky vracia tanečná šou Let's Dance! Je známe aj prvé meno celebrity, ktorá sa postaví na tanečný parket...

22.01.2022 10:41
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa po piatich rokoch vracia na obrazovky!
debata (5)

Zabudnite na Superstar a iné talentové šou v roku 2022! Televízny líder tento rok staví na známe osobnosti. Už túto jar sa po piatich rokoch vráti tanečná šou Let's Dance a na jeseň diváci uvidia ďalšiu sériu šou Tvoja tvár znie povedome. Avšak teraz si všetku pozornosť na seba berie šou, ktorá mala nezvykle dlhú prestávku vo vysielaní.

loki, Čítajte aj Rok 2021 patril aj pirátom! Toto je rebríček top nelegálne sťahovaných seriálov

Mnohí už aj zabudli na Let's Dance, ostatné roky sa dostala na vedľajšiu koľaj, televízia sa sústredila na produkciu imitačnej šou Tvoja tvár znie povedome a dve série Superstar. Teraz sa karta obracia! Let's Dance hlási veľkolepý návrat a na obrazovky vtrhne už čoskoro. Markíza má vo zvyku štartovať jarnú ťažiskovú šou ešte koncom februára.

survivor, Čítajte aj Toto Markíza ťažko predýcha: Jej ťažisková reality šou s prvou časťou pohorela

Najnovšiu sériu bude mať pod palcom režisér a kreatívny producent Pepe Majeský, ktorý je podpísaný pod úspešnými sériami Superstar, ale aj Tváre.

Tvorcovia zverejnili aj prvé meno známej osobnosti, ktorú počas nasledujúcich mesiacov čaká tvrdý tréning. Na tanečný parket sa postaví bývala tenistka a podnikateľka Dominika Cibulková.

Dominika Cibulková je prvou účinkujúcou v novej... Foto: Ľuboš Pilc, Pravda, ĽuboÅ¡ Pilc
Dominika Cibulková Dominika Cibulková je prvou účinkujúcou v novej sérii Let's Dance.

„Veľmi sa teším na novú sériu Let's Dance a na to, že v nej budem súťažiť. Je to veľká výzva, na ktorú sa teším, pretože viete, že som veľký bojovník a mám rada výzvy. Úprimne priznávam, že som nikdy netancovala a ani som nemala túto ambíciu. Keď som však videla, aký tím ľudí pracuje na tejto šou, neváhala som! Tak POME na to, teším sa na vás,“ povedala Cibulková v oficiálnom vyhlásení pre televíziu.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME Čítajte aj Lepší ako Avengeri? Spider-Man predviedol dychberúce filmové dobrodružstvo

Teší sa aj režisér a kreatívny producent projektu Pepe Majeský. „Je skvelou správou, že Dominika súhlasila s účinkovaním a bude súčasťou výpravnej šou, ktorá sa na obrazovky Markízy vracia po piatich rokoch. Dominika je prvou hviezdou, ktorá je dôkazom, že tento ročník bude v zostave účinkujúcich veľmi silný. Zábavná a pritom elegantná šou potrebuje zdravú dávku súťaživosti a ja pevne verím, že Dominika hodenú rukavicu patrične zodvihne a potrápi svojich súperov,“ dodal v rámci prvého avíza o návrate šou na obrazovky.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #TV Markíza #Let´s Dance #televízna sezóna 2021/2022