Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markízu trápi koronavírus: Ďalší posun štartu kľúčového projektu

Neubehlo ani 24 hodín a prišla ďalšia správa s odsunom štartu reality šou Survivor, ktorá má byť pilierom vysielania najbližších mesiacov.

11.01.2022 09:22
survivor, Foto:
Nakrúcanie šou Survivor trápi koronavírus, kamery sa zastavili.
debata

V pondelok televízia Markíza odavizovala, že pre technicky náročnú produkciu sa premiéra dlhoočakávanej prvej časti posunulo o jeden deň. Predplatitelia streamovacej platformy Voyo sa mali dočkať začiatku drsnej šou už tento utorok. Televízna premiéra nemala byť ohrozená. Survivor sa mal vysielať vždy vo štvrtok a piatok večer, počnúc 13. januárom.

druhá šanca, Čítajte aj Absolútny zásah do čierneho! Markíza ponúkla svoj najlepší seriál

Teraz je opäť všetko inak! Produkcia najdrsnejšej reality šou sa úplne zastavila. Padli všetky doteraz zverejnené dátumy. Súťažiaci prileteli do Dominikánskej republiky začiatkom tohto roka a už stihli absolvovať aj niekoľko hier a súťaží, ďalšiu výrobu znemožnil výskyt ochorenia COVID-19.

this is us, Čítajte aj Aký bude seriálový január? Predsa plný premiér, toto si nenechajte ujsť

V rámci zodpovedného prístupu je preto nakrúcanie momentálne prerušené, aby sa zaistilo bezpečné prostredie pre celý štáb a všetkých účastníkov, a to tiež s ohľadom na nariadenia a pravidlá Dominikánskej republiky.

farma 13, eva kramerová, evelyn, Čítajte aj Reality a zábavné šou v roku 2022: Najväčšia ponuka Markízy za posledné roky!

Na šou plnú adrenalínu a napätia sa diváci môžu tešiť v novom termíne – v pondelok 17. januára v exkluzívnom 24-hodinovom predstihu na Voyo a následne v utorok 18. januára o 20:30 na obrazovkách Markízy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #koronavírus #Survivor Česko a Slovensko