Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia markizácka premiéra je tu! Štartuje drsná reality šou o 100-tisíc eur

Vo štvrtok večer štartuje na Markíze Survivor Česko a Slovensko. Televízia o nej hovorí ako o najdrsnejšej reality šou. Máme pre vás detaily o prvej epizóde!

18.01.2022 07:00
survivor, Foto:
Survivor štartuje na Markíze už vo štvrtok večer!
debata (1)

Survivor má za sebou už aj prvé problémy, keď sa musela posúvať premiéra prvej časti na Voyo. Pôvodne si predplatitelia mali pozrieť úvod do šou už v pondelok, museli si počkať do utorka. Televízna premiéra nebola ohrozená, keďže v lineárnom vysielaní sa bude reality šou objavovať vždy vo štvrtok a piatok. Survivor sa nebude vysielať každý deň ako Farma. Súhrny budú zostrihané do dvoch častí týždenne.

nemocnica, Čítajte aj Prichádzajú nové časti Nemocnice! Vieme, čo sa bude diať ďalej...

Dvadsaťštyri účinkujúcich zo Slovenska a Česka bude rozdelených do dvoch tímov. Navyše súčasťou tímov sú aj známe osobnosti z oboch krajín.

Prvý tím ponesie červenú vlajku pod názvom MAO a zabojujú v ňom o výhru celebrity. Diváci tak v tomto tíme uvidia za Česko Ivu Pazderkovú, Nikolu Čechovú, Tomášea Zástěru, Vojta Drahokoupila, Chilli Braboru Jánovu a Matěje Paprčiaka.

popelka, tri oriešky pre popolušku, Čítajte aj Najsledovanejšie programy Jojky v roku 2021: Hitom je vianočná klasika a nielen to!

Za Slovensko budú bojovať Daniel „GoGo“ Štrauch, Xénia Gregušová, Gábor Boráros, Nathan Christián Dzaba a Veronika Havlik.

Druhý tím s názvom AZUA bude hájiť modrú farbu a tvoriť ho budú neznámi ľudia. O výhru zabojujú Dominika Šimová, Lenka Zuzulová, Tomáš Benko, Branislav Martanovič, Vladimír Čapek, Adam Raiter, Enrique Lysoněk, Lukáš Urban, Aylin Saranova, Johana Špačková, Monika Kačmaříková, Veronika Přikrylová,

Súťažiaci si budú musieť poradiť nielen so svojimi súpermi, nehostinnou tropickou džuglou, nedostatkom potravy a fyzicky náročnými úlohami, ale aj so sami sebou. Aby prežilu budú si musieť vlastnoručne postaviť prístrešok, zabezpečiť jedlo a vodu aleb osa naučiť zakladať či udržovať oheň. Na konci náročného súboja, ktorý vyžaduje silu, vytrvalosť, odhodlanie aj taktické uvažovanie, bude na víťazného Survivora čakať rozprávková výhra vo výške 100 000 eur.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Survivor Česko a Slovensko