Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Problémy v raji? Markíza nečakane posúva štart svojej najdrsnejšej reality šou

Nedočkaví fanúšikovia formátu Survivor si budú musieť na prvú časť počkať o niekoľko hodín naviac.

10.01.2022 09:30
survivor, Foto:
Štart reality šou Survivor Česko a Slovensko sa posúva o deň.
debata
ján koleník, druhá šanca, Čítajte aj Koleník hviezdou v lekárskom seriáli! Poznáme detaily markizáckej novinky

Pôvodne mal Survivor Česko a Slovensko odštartovať na streamovacej platforme Voyo už tento pondelok večer. Len pár hodín pred uvedením prichádza zmena. Televízie Markíza a Nova uplynulý týždeň v Dominikánskej republike rozbehli intenzívne natáčanie najdrsnejšej reality šou Survivor, ktorá sa na oboch trhoch zaradí medzi najväčšie a najnákladnejšie projekty jarnej televíznej sezóny.

farma 13, eva kramerová, evelyn, Čítajte aj Reality a zábavné šou v roku 2022: Najväčšia ponuka Markízy za posledné roky!

Práve z dôvodu značnej náročnosti tohto projektu a nečakaných technických problémov, ktoré na tropickom ostrove postretli jeho medzinárodný produkčný tím, sú Markíza a Nova nútené o jeden deň posunúť premiéru prvej epizódy v rámci ponuky streamovacej služby Voyo. Jej predplatitelia si tak úvodné napínavé súboje dvoch súperiacich kmeňov budú môcť vychutnať v utorok 11. januára 2022 vo večerných hodinách, čo im stále prinesie benefit 48-hodinového exkluzívneho predstihu pred televíznym vysielaním.

Štart reality šou Survivor na obrazovkách TV Markíza ostáva nezmenený – vo štvrtok 13. januára 2022 o 20:30.

Dont look up2 Čítajte aj Lesk a bieda Don't Look Up. Čo chýba najúspešnejšiemu film Netflixu posledných týždňov k dokonalosti?

Produkcia zjavne dopláca na fakt, že televízie zvolili netradičný systém nakrúcania, na naše pomery. Býva zvykom, že veľké reality šou sú nakrúcanie s niekoľkotýž­dňovým, v niektorým prípadoch aj s niekoľkomesačným predstihom. Pri Survivorovi ide o hodiny a práve tu stúpa riziko nečakaných komplikácií, ktoré môžu priniesť stresovú situáciu pre samotnú televíziu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Survivor #TV Markíza #Survivor Česko a Slovensko