Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poriadny zvrat v najdrahšej reality šou na Markíze! O výhru zabojujú aj...

Televízia Markíza a Nova od januára pripravujú do vysielania vo svete najsledovanejšiu reality šou - Survivor. A prichádzajú ďalšie prekvapenia!

29.12.2021 07:00
survivor, Foto:
Markíza s Novou opäť prekvapili! Do šou Survivor mieria aj celebritné tváre!
debata (1)
Matrix 4 Čítajte aj Matrix znova rozdáva farebné pilulky. Bol naozaj dobrý nápad vzkriesiť Nea a Trinity?

Prvé prekvapenie bolo odhalené ešte pred Vianocami, vtedy vysvitlo, že Survivor Česko a Slovensko sa začne vysielať už v januári. Očakávalo sa, že priestor dostane až počas jari. Stanice však budú šou vysielanie iba s niekoľkodenným meškaním. Produkcia teda nepôjde cestou predtočiť viacero epizód. Teraz prichádzajú ďalšie nové informácie o zostave šou, ale aj moderátorskej zostave!

mária terézia, Čítajte aj Vianočná sledovanosť: Slováci pripravili televíziám prekvapenia! Milé, ale aj nemilé

Pôvodne bolo odavizované, že v reality šou bude účinkovať až 24 bojovníkov o 100-tisíc eur, predpoklad bol, že televízie angažujú bežných ľudí. Omyl, prichádza hybridná verzia! Markíza si takýto variant už vyskúšala pred rokmi, keď vysielala zmiešanú Farmu a tá sa dočkala tvrdej kritiky zo strany divákov, ktorí boli šokovaní správaním vybraných účastníkov. Zopakuje sa situácia aj v šou Survivor?

Pozrite si imidžovú prvú upútavku k reality šou Survivor!

„Survivor je jednou z najväčších, najpopulárnejších a najúspešnejších reality šou na svete. Je to formát, ktorý presne zapadá do pestrej programovej ponuky TV Markíza a žne úspechy predovšetkým u mladých televíznych aj online divákov,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka Markízy. Vďaka koprodukcii so sesterskou českou Novou naberie šou na veľkosti aj náročnosti. „Sme si istí, že všetkým súťažiacim poskytneme množstvo príležitostí, aby posunuli svoje limity a našli v sebe neočakávané schopnosti,“ dodala Majeská.

červené pásky, Čítajte aj Najväčšie seriálové sklamanie Markízy v roku 2021: Pohoreli veľké hity

Z prihlásených boli vybraní 4 Slováci a 8 Česi, ktorých čaká boj o prežitie na exotickom ostrove v Dominikánskej republike. Pre ešte väčšiu divácku atraktívnosť bude ďalších 12 súťažiacich zostavených z radov známych osobností. Týchto 24 najrôznejších individualít bude na ostrove bojovať v rôznych hrách o prežitie v súťaži a celkové víťazstvo.

Na obrazovky mieria aj celebrity!

Slovenské celebritné farby budú reprezentovať najsledovanejší videomaker Daniel „GoGo“ Štrauch, víťazka 12. série reality šou Farma Xénia Gregušová, populárny MMA zápasník Gábor Boráros, futbalista a účastník reality šou Love Island Nathan Christián Dzaba a úspešná športovkyňa, 14-násobná šampiónka v karate Veronika Havlik.

filmy Čítajte aj O ktoré filmy sme tento rok na Slovensku definitívne prišli? A kedy ich uvidíme?

Z českých celebrít túto výzvu prijali spevák, herec a moderátor Vojtěch Drahokoupil, slovenským divákom známy ako spolumoderátor online relácie Love Island Extra, herečka, speváčka a stand-up komička Iva Pazderková, youtuberka, blogerka a moderátorka Nikola Čechová, rozhlasový a televízny moderátor Tomáš Zástěra, finalistka kuchárskej súťaže MasterChef Česko Ta Thuy Dung alias Chili, herečka a speváčka Barbora Jánová, a napokon model, herec a bývalý futbalista Matěj Paprčiak.

Diváci sa môžu tešiť aj na česko-slovenskú moderátorskú dvojicu. Slovensko bude zastupovať Martin Šmahel, ktorý je divákom Markízy dobre známy ako moderátor obľúbenej online relácie Farma X-tra. Českým sprievodcom šou bude ostrieľaný športový komentátor, moderátor a znalec bojových športov Ondřej Novotný.

bodka, robo jakab, Čítajte aj Najväčší seriálový prepadák roka 2021: Ktorý to je? Na konte ho má Jojka

Prvú epizódu si budú môcť diváci pozrieť vo štvrtok 13. januára 2022 o 20:30 na obrazovkách Markízy. Survivor bude dostupný s trojdňovým predstihom aj na platforme Voyo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Survivor Česko a Slovensko