Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Markízu od januára nespoznáte! Pripravte sa na revolučné zmeny vo vysielaní

Pondelky, po novom, budú patriť dráme. Od 10. januára sa do vysielania dostane dlhodobo avizovaná lekárska novinka s Jánom Koleníkom – Druhá šanca. V utorok priestor dostanú nové časti Chart Show s Adelou a následne filmy.

láska na prenájom. Čítajte aj Ženská časť publika pozor! Na obrazovky prichádza nový turecký seriálový hit

Stred týždňa bude humorný! Od 12. januára o 20:30 vtrhne na obrazovky novinka Šťastní vs. Šťastní a nasledovať budú premiéroví Susedia. Kto si myslel, že kultový sitkom padne do zabudnutia, tak sa veľmi mýli. Markíza s ním bude pokračovať aj v roku 2022, aj napriek tomu, že ostatná sezóna zaznamenala najslabšie výkony a počas jesennej hlavnej sezóny sa vôbec nevysielali.

survivor, Čítajte aj Poriadny zvrat v najdrahšej reality šou na Markíze! O výhru zabojujú aj...

Úplne inak bude vyzerať aj druhá polovica pracovného týždňa. Od 13. januára štartuje najdrahšia reality šou sveta – Survivor Česko a Slovensko. Dvadsaťštyri Slovákov a Čechov sa ocitne na neznámom exotickom ostrove, kde budú v divokých podmienkach bojovať o 100-tisíc eur. Survivor dostane priestor aj počas piatkového prime-timu. Vysielací čas je veľkorysý, Markíza ním vyplní celý večerný slot až do 23:00.

Sobotné večery počas zimného obdobia, budú už tradične, patriť filmovej ságe o Harrym Potterovi. Fanúšikovia sa dočkajú reprízy všetkých ôsmich filmov.

červené pásky, Čítajte aj Najväčšie seriálové sklamanie Markízy v roku 2021: Pohoreli veľké hity

Nedele budú filmové, až do približne druhej polovice februára. Vtedy sa očakáva nástup jarnej ťažiskovej šou. Tento rok Markíza staví na veľkolepý návrat tanečnej šou Let's Dance.

Vec, ktorá sa nezmení je podvečerné vysielanie. Od 10. januára sa vracajú Oteckovia s novou sériou a novou rodinou.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #rok 2022