Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálové a televízne hviezdy pokope! Markíza predstavuje vianočnú pesničku

Televízia Markíza chce spríjemniť svojím divákom sviatočné chvíle po ťažkom roku. Po seriálových špeciáloch si pripravila aj tradičnú vianočnú pesničku, ktorá navodí príjemné chvíle s nadchádzajúcimi najkrajším sviatkami v roku. Pozrite si ju v exkluzívnej premiére už teraz. Následne ju diváci uvidia na Štedrý večer.

20.12.2021 20:00
vianočná pesnička, markíza, Foto:
Markíza si pripravila aj tento rok tradičnú vianočnú pesničku!
debata
Pacho hybsky zbojnik NEPOUZIVAT OPAKOVANE Čítajte aj Máte radi klasické slovenské filmy a rozprávky? Prinášame veľký prehľad, kedy si čo pustiť

Sily spojili seriálové hviezdy nielen z Oteckov, ale aj Pána profesora. A to nie je všetko! Vianočnú pesničku – Najkrajšie Vianoce, ktorú v origináli naspievala známa slovenská hudobná skupina IMT Smile prespievali herci, aj tí najmenší, známi z markizáckej televíznej obrazovky: Monika Hilmerová, Vlado Kobielsky, Filip Tuma, Marek Fašiang, Braňo Mosný, Eva “Evelyn” Kramerová, Martin Klinčúch, Matúš Kolárovský, Maroš Baňas, Izabela Gavorníková, Zoe Kachútová a Anička Valentína Vanková.

Pozrite si tohtoročnú vianočnú pesničku v podaní markizáckych hviezd!

Vo videoklipe sa k nim pridali ďalšie známe mená televízie Markíza: Zuzana Šebová, Fero Joke, Kvetka Horváthová, Miriam Kalisová, Zuzana Čimová a Krištof Králik.

Herec Paul Newman na zábere z roku 1964. Čítajte aj Slávni zahraniční herci so slovenskými koreňmi. Vedeli ste to o nich?

Videoklip k vianočnej pesničke vznikol v produkcii Lovethem works výkonného producenta Michala Yakshu Novotného a pod taktovkou renomovaného českého režiséra hudobných videoklipov Jana Stracha, ktorý má na konte spoluprácu s mnohými interpretmi v rámci českej, slovenskej ale aj zahraničnej hudobnej scény.

Vianočná pesnička Markízy plná hviezd Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Záber z vianočnej pesničky Markízy, ktorá bude...

Nezabudnite na vianočných Oteckov!

Kým Sestričky a Pán profesor už predstavili svoje vianočné epizódy, Oteckov to ešte čaká! A to priamo na Štedrý deň o 19:00.

spider-man, spiderman, tom holland, zendaya, Čítajte aj Kritici nešetria ódami na nového Spider-mana! A Slováci? Máte smolu, kiná sú zavreté

Vlado, Marek aj Tomáš dostanú na Štedrý deň záhadnú pozvánku, aby prišli aj so svojimi rodinami po štedrej večeri na určené miesto. Pozvánka je nepodpísaná.

Každý z nich má k tomuto tajomnému pozvaniu svojský postoj, pretože na Štedrý deň majú kopec iných starostí ako riešiť nejakú pozvánku. Napokon však po večeri všetci aj s rodinami prídu na dané miesto a zažijú tu naozaj krásne a nečakané vianočné prekvapenie. A kto je ten tajomný vianočný hostiteľ?

Prichádzajú vianoční Oteckovia! Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Prvé zábery z vianočného špeciálu Oteckov,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #TV Markíza #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021