Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza prekvapuje januárovým programom! Na obrazovky expresne mieri...

Televízia Markíza len v polovici októbra oficiálne potvrdila prípravy a reboot drsnej reality šou Ostrov, ktorá pred rokmi patrila medzi tie najväčšie prepadáky. Teraz spája sily so sesterskou Novou a použije pôvodný anglický názov Survivor.

21.12.2021 07:00
survivor, Foto:
Markíza prekvapila. Už 13. januára nasadí do vysielania reality šou Survivor.
debata (1)
superstar, superstar 2021, Čítajte aj Vyčerpanú Superstar zachránilo finále: Vyhlásenie víťaza bolo lákadlom pre divákov

Pôvodne sa očakávalo, že vysielanie šou sa spustí v priebehu jari, predsalen produkcia je omnoho náročnejšia ako v prípade relácií vyrábaných v tuzemsku. Počas ostatných mesiacov obe televízie hľadali potenciálnych účinkujúcich, aby si vybrali 24 osôb, ktoré sa ocitnú na opustenom exotickom ostrove, kde budú bojovať nielen medzi sebou, ale aj s nedostatkom jedla a súkromia.

filmy Čítajte aj O ktoré filmy sme tento rok na Slovensku definitívne prišli? A kedy ich uvidíme?

V Čechách tento formát mal väčší úspech ako u nás. Tam vzniklo niekoľko lokálnych sezón, kým na Slovensku len jedna a aj tá sa dovysielala, bez povšimnutia, v noci. Televízie dúfajú, že reštart tohto formátu prinesie vytúžené ovocie v podobe vysokej sledovanosti.

Pacho hybsky zbojnik NEPOUZIVAT OPAKOVANE Čítajte aj Máte radi klasické slovenské filmy a rozprávky? Prinášame veľký prehľad, kedy si čo pustiť

„Teší nás, že sme mohli podpísať licenčnú zmluvu na natáčanie novej série reality šou Survivor. Naši diváci poznajú tento koncept z minulosti, rada by som však zdôraznila, že táto šou bude oveľa náročnejšia a väčšia. Sme si istí, že všetkým súťažiacim poskytneme množstvo príležitostí, aby posunuli svoje limity a našli v sebe neočakávané schopnosti. Vezmeme ich tiež na absolútne nový exotický ostrov,“ vysvetľuje Silvia Majeská, programová riaditeľka TV Markíza a TV Nova.

Herec Paul Newman na zábere z roku 1964. Čítajte aj Slávni zahraniční herci so slovenskými koreňmi. Vedeli ste to o nich?

Markíza vyrukuje s novou verziou expresne skoro! A to už vo štvrtok 13. januára. Dostane lukratívny slot a to rovno v prime-time, od 20:30. Veľkorysá bude aj stopáž, jednotlivé časti sa natiahnu až do 23:00. V tomto smere ide o novinku, reality šou tohto typu sa zvyknú predtáčať, napríklad aj taká Farma vzniká s približne mesačným predstihom. Survivor bude očividne prinášať nové epizódy len s pár dňovým oneskorením.

Kým Survivor pozná dátum štartu, na potvrdenie začiatku vysielania stále čakajú markizácke seriálové novinky Druhá šanca a Šťastní vs. Šťastní.

Skriatok stv Čítajte aj Pamätáte si na tieto slovenské detské hviezdy? Niektoré zostali pri herectve, iné sa stratili z radaru

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Survivor Česko a Slovensko