Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pečie celé Slovensko sa rozlúčilo s rekordom! RTVS má v rukáve ešte dve prekvapenia

Počas minulotýždňovej nedele do svojho finále prišla prvá séria šou Pečie celé Slovensko z dielne RTVS, ktorá sa stala najsledovanejšou ťažiskovou šou tejto jesene. Divácka zvedavosť bola ešte väčšia ako pominulé týždne a krivka sledovanosti išla nahor.

19.12.2021 07:00
pečie celé slovensko, Foto:
Finálová trojka predviedla dokonalé pekárske umenie, víťazom sa stal Miňo.
debata
hranica, seriál hranica, Čítajte aj Poznáme ďalšie detaily nového jojkárskeho seriálu! Tu sú prvé fotky...

Poslednú epizódu šou Pečie celé Slovensko nenechalo ujsť až 598-tisíc divákov pri trhovom podiele 24,9 % v univerzálnej cieľovej skupine. Relácia sa s novým rekordom sledovanosti stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Titul „majstra amatérskych pekárov a cukrárov“ si vo finálovom kole vybojoval 39-ročný Miroslav „Miňo“ Macuľa z Bratislavy. V poslednom kole tak nechal za sebou svoje dve súperky, Luciu a Alenku.

ján koleník, DOC, doc, Čítajte aj Markíza chystá novú lekársku drámu s Koleníkom! Bude to hit tohtoročnej zimy?

„Moje dojmy boli veľmi zmiešané. Najskôr som tomu nechcel uveriť. Až potom, keď som počul svoje meno, som bol prekvapený. Ja si z toho takmer nič nepamätám. Bol som v úplnom šoku a všetko sa mi premietlo v hlave. Ako som sa prihlásil a spomenul som si na starkú. Vďaka nej som sa dostal k pečeniu a aj vďaka nej som mohol aj zvíťaziť. Boli to pocity radosti, smútku,” prezradil víťaz prvej série šou Pečie celé Slovensko.

Skriatok stv Čítajte aj Pamätáte si na tieto slovenské detské hviezdy? Niektoré zostali pri herectve, iné sa stratili z radaru

A to rozhodne nie je všetko! Pečie celé Slovensko má pre svoju veľkú fanúšikovskú základňu pripravené dve sviatočné pokračovania! Už túto nedeľu 19. decembra o 20.30 h na Jednotke predvedú svoje pekárske umenie v špeciálnom vianočnom duchu známe tváre z RTVS – Adela Vinczeová, Dano Dangl, Janette Štefánková, Ľubomír Bajaník, Štefan Štec a Andrea Bučko. Popasujú sa tradičným receptom na vianočku a svoju kreativitu predvedú pri pečení medovníkového domčeka.

Na Silvestra svoj pekársky a cukrársky talent predvedú Marianna Ďurianová, Petra Polnišová, Alena Heribanová, Titusz Tóbisz, Sväťo Malachovský a Martin Valihora. Tí upečú opitého Izidora a v kreatívnej výzve poodhalia svoje novoročné predsavzatia v sladkom prevedení.

FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE Čítajte aj Fantastické zvery opäť prichádzajú! Pozrite si nový trailer so slovenským dabingom

Druhá séria sa už pripravuje!

RTVS vyšiel zamýšľaný plán, že z tejto šou chce spraviť pilier na niekoľko sezón. Preto každý rok by sa mala na obrazovkách objaviť nová séria. Po megaúspechu prvej série sa už aktívne pripravuje tá druhá, ktorá by mala dostať priestor na jeseň 2022. Aktuálne televízia hľadá potenciálnych účinkujúcich, ktorí sa môžu prihlásiť na kasting prostredníctvom oficiálne internetovej stránky šou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #Pečie celé Slovensko