Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pečie celé Slovensko je najsledovanejšou šou tejto jesene! RTVS potvrdzuje pokračovanie

Druhá séria je už na ceste! Verejnoprávna televízia hľadá potenciálnych účinkujúcich...

30.11.2021 07:00
pečie celé slovensko, Foto:
RTVS oficiálne potvrdila prípravy druhej série šou Pečie celé Slovensko.
debata (2)
sestričky, vianočné sestričky 2021, Čítajte aj Je tu prvý darček od Markízy! Takto bude vyzerať vianočná epizóda Sestričiek

Prvá séria šou Pečie celé Slovensko si získala veľkú divácku obľubu a počas nedeľných večerov láka k obrazovkám státisíce divákov. Kto získa titul Majstra pekára v aktuálnej sérii sa diváci dozvedia vo veľkom finále 12. decembra na Jednotke o 20:30. Už teraz sa však otvára registrácia pre súťažiacich v druhej sérii obľúbenej šou Pečie celé Slovensko, ktorú uvedie RTVS už na budúci rok.

the-sound-of-silence Čítajte aj Čo si pozrieť na streamovacích službách: Sci-fi, vzťahová dráma, šteklivá komédia aj dokument

Výber súťažiacich prebehne v troch kolách. Prvým je vyhodnotenie dotazníkov, následne budú vybraní účastníci kontaktovaní telefonicky a tí najlepší budú pozvaní na osobný pohovor, kde predvedú svoje pekárske a cukrárske zručnosti. Do súťaže sa môžu prihlásiť všetci milovníci pekárstva a cukrárstva starší ako 15 rokov, ktorí sa tomuto remeslu nevenujú profesionálne.

Sila psa Čítajte aj Nové filmy na Netflixe: Tento týždeň bude silný. Dvakrát skvelý Cumberbatch aj vianočné komédie

V týchto dňoch bola spustená výzva pre registráciu súťažiacich, ktorí chcú predviesť svoje pekárske umenie a ukázať lásku k pečeniu. Amatérske pekárky, pekári, cukrárky a cukrári majú šancu začať cestu za svojím sladkým snom.

Lost Daughter Čítajte aj Decembrové lahôdky na Netflixe: Tieto filmy sa oplatí vidieť. Aj pre náročnejšieho diváka

Pečie celé Slovensko je absolútnym hitom tejto jesene a prináša RTVS vysoko nadpriemernú sledovanosť. Týždeň, čo týždeň si sadá k obrazovkám viac ako 500-tisíc divákov, ostatné týždne sa výkon relácie šplhá k hranici 550-tisícom. Relácia je každú nedeľu silnou jednotkou na trhu a najsledovanejším programom celého dňa. Nie je preto prekvapením, že sa televízia rozhodla s týmto formátom pokračovať aj s druhou sériou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Pečie celé Slovensko #televízna sezóna 2021/2022 #Mediaklik