Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat v netradičnom čase! Rozboril bude opäť pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú

Televízia JOJ už v piatok večer spustí vysielanie dlhoočakávaných premiérových epizód V siedmom nebi. Relácia sa vracia v netradičnom slote. Kým v minulosti sa vysielala buď v stredu a neskôr získala stabilný nedeľný slot. Tento rok skúsi šťastie na začiatku víkendu.

26.11.2021 07:00
vilo rozboril, rozboril, v siedmom nebi, Foto:
Relácia V siedmom nebi dostane priestor v netradičnom čase. Po novom sa bude vysielať počas piatkov.
debata
joj, joj group, Čítajte aj Jojka v roku 2022: Nové seriály, nové minisérie, pokračovanie obľúbených stálic

Dôvod zmeny je prozaický, nedeľné vysielacie okno bude až do Vianoc obsadené finálovými kolami Superstar a je zjavné, že televízia si chcela zabezpečiť, čo najvyššiu sledovanosť. Najmä po jesennom fiasku s Domom snov. Diváci sa teraz dočkajú svojej obľúbenej šou, ktorá tradične trhá rekordy sledovanosti, najmä v aktuálnom predvianočnom období.

Vianoce sú najkrajším obdobím v roku a počas nich by nikto nemal byť sám, nikto by nemal smútiť a nikto by nemal strádať. Sú sviatkami rodiny a hojnosti, no mnohé slovenské rodiny sa pri stromčeku nemôžu tešiť ani z jedného, ani z druhého, pretože osud vie niekedy veľmi škaredo zamiešať karty. Navyše, zhoršila to aj pandémia a neustále sa zvyšujúce ceny azda všetkého, čo človek k životu potrebuje.

„Podľa posledných prieskumov sa chudoba či sociálne vylúčenie týka každého šiesteho obyvateľa Slovenska. To je 32 rokov po revolúcii smutná bilancia. A iste, pandémia u ľudí zvýšila pocity neistoty, to počúvame v každom regióne. A zdá sa, že sa tá situácia stále zhoršuje. Vidíme to na počte mailov, v ktorých ľudia opisujú príbehy rodín, ktoré sa ocitli za hranicou chudoby. Príbehov tohto typu nám percentuálne výrazne pribúda. Ľudia netúžia po dovolenkách, ale po zaplatených účtoch za elektrinu a teplo. Snom nie je prilepšiť si. Snom je neschudobnieť ešte viac,“ povedal samotný moderátor Vilo Rozboril.

superstar, Čítajte aj Superstar čaká ďalšia zmena! Prichádza finále a spevácka šou sa presúva na...

Kým pred pár rokmi ľudia snívali o zážitkoch, o dovolenkách či o stretnutiach so celebritami, v súčasnosti túžia po niečom úplne inom a oveľa prozaickejšom. Zlá ekonomická situácia na Slovensku prehĺbila hranicu chudoby a tisícky ľudí nevie, z čoho vyplatí účty či nakŕmi svoje deti. Na to budú reflektovať aj nové časti Siedmeho neba.

„Nejdeme rozdávať dovolenky. Ideme sanovať základné životné potreby pre rodiny, ktoré sa ocitli v stave núdze. Je fakt smutné prísť do rodiny, kde sa žena stará sama o 5 detí a povie, že mesačne musia vyžiť zo 400 eur a z toho dve tretiny zaplatí za bývanie. Áno, takýmto rodinám budeme pred Vianocami pomáhať,“ povedal Vilo.

skupina markíza, markíza group, Čítajte aj Markíza v roku 2022: Televízia velí do útoku, chystajú sa veľké novinky!

V nových častiach Siedmeho neba uvidia diváci aj viacerých hrdinov, ktorí napriek ťažkému osudu na svet nezanevreli a stále sa vedia usmievať. Hrdinkou je aj mama Dáša, ktorá sa stará o dvoch synov, pričom jeden je hendikepovaný, a ešte aj o vnučku, o ktorú jej mama nejaví záujem. Neodmysliteľnou súčasťou relácie je aj pomoc od slávnych osobností, ktoré podaním pomocnej ruky, či už len svojou prítomnosťou dokážu s ľuďmi v zložitej životnej situácii hotové zázraky.

Obľúbená relácia V siedmom nebi bude preto opäť pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú a to v špeciálnom vysielacom čase. Nové časti Siedmeho neba môžu diváci sledovať v piatky, už od 26. novembra o 20:35.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Vilo Rozboril #TV JOJ #V siedmom nebi #televízna sezóna 2021/2022 #Mediaklik