Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa na rozlúčku s obľúbenými programami! Poznáme presné dátumy...

Jesenná fáza televíznej sezóny 2021/2022 sa chýli k svojmu záveru. Kedy sa skončí Pán profesor, Sestričky alebo Talent? Všetko vieme!

23.11.2021 07:00
nemocnica, pocisková, autner, czuczor, Foto:
Markíze a Jojke sa postupne minú premiérové epizódy obľúbených seriálov a šou. Do programu sa postupne vkradnú Vianoce.
debata
markíza, televízia markíza, logo, markíza, Čítajte aj Markíza má v talóne veľké prekvapenie! Chystá vianočné časti seriálových hitov

Vianoce už klopú na dvere a komerčné televízie sa postupne minú premiérové epizódy jesenných seriálov, relácií a ťažiskových šou. Postupne od začiatku decembra sa do programovej štruktúry vkradnú sviatočné programy a všetko vygraduje úplným štartom vianočnej ponuky. Bez premiérového programu však Slováci nezostanú dlho. Už začiatkom januára dostanú šancu zaujať nové relácie a seriály.

Afganistan, ženy, práva, protest, Taliban Čítajte aj Taliban vyzval televízie, aby prestali vysielať seriály, kde vystupujú ženy

Kým sa tak stane, slovenskí diváci sa môžu tešiť na veľkolepé vyvrcholenia jesenných televíznych ťahákov. Ako prvé sa rozlúčia Sestričky, štvrtá séria odvysiela poslednú, dvanástu epizódu, v utorok 23. novembra. Avšak už 30. novembra má Markíza pripravené veľké prekvapenie – špeciálnu vianočnú epizódu lekárskej drámy. Dobrou správou je, že Sestričky budú v roku 2022 pokračovať piatou sériou, aj napriek obrovskému prepadu sledovanosti počas tejto jesene.

Pán profesor odvysiela finále 3. série 29. novembra. Na Mikuláša, rovnako ako pri Sestričkách, sa do vysielania dostane špeciálna vianočná časť. Seriál má vďaka nadpriemernej sledovanosti istú aj štvrtú sériu naplánovanú na jeseň 2022.

Red Notice1 Čítajte aj Netflix zaplatil najväčšie hviezdy a toto je výsledok...

Obľúbení Oteckovia sa už tradične s divákmi rozlúčia začiatkom decembra. Finále siedmej série sa bude vysielať v piatok, 3. decembra. Bude to zároveň rozlúčka s „pôvodným oteckom“ Braňom Deákom, ktorý v deji končí. Od ďalšej sezóny sa v nových častiach neobjaví.

Horná Dolná povie svoj posledný tohtoročný príbeh vo štvrtok, 2. decembra. Farma sa skončí finálovým večerom v sobotu, 11. decembra. Ako posledný premiérový program skončí svoju televíznu púť Superstar, vyhlásenie novej speváckej hviezdy je naplánované na nedeľu, 19. decembra.

Spencer film Čítajte aj Filmy, na ktoré diváci tento rok budú márne čakať. Do kín nedorazia!

Ako je na tom Jojka?

Televízia JOJ rovnako ako konkurencia začne svoje premiérové programy sťahovať postupne. Už 9. decembra sa diváci budú musieť rozlúčiť s najsledovanejším seriálom súčasnosti. V tento deň povie svoj posledný príbeh obľúbená Nemocnica. Netreba sa však obávať, najnovšia lekárska dráma má vďaka rekordnej sledovanosti budúcnosť istú. V roku 2022 sa objaví tretia séria.

Jesenná ťažisková šou – Česko Slovensko má talent – spozná svojho víťaza v sobotu, 11. decembra. Nastane kuriózna situácia, keď sa proti sebe postavia silné formáty. Talent bude bojovať s Farmou o každého diváka.

V piatok, 17. decembra, pre tento rok dovarí aj obľúbená podvečerná šou Bez servítky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #TV JOJ #TV Markíza #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #Mediaklik