Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Reality a zábavné šou v roku 2022: Najväčšia ponuka Markízy za posledné roky!

2. Survivor Česko a Slovensko

Televízia Markíza prináša adrenalín, dobrodružstvo, exotickú lokáciu a životný zážitok. Survivor, celosvetová fenomenálna reality šou, prichádza na Slovensko v úplne novej podobe! Ide o formát, ktorý presne zapadá do pestrej programovej ponuky Markízy a slávi úspech predovšetkým u mladých televíznych i online divákov.

česko slovenská má talent, talent, Čítajte aj Veľké šou v roku 2022: Jojka poriadne (ne)prekvapila! Vráti sa Talent a nielen to!

Drsnejšie, náročnejšie a ešte väčšie výzvy – to je nová reality šou Survivor Česko Slovensko, ktorá sa na obrazovky Markízy a Novy dostane už v roku 2022. Na exotickom ostrove vytvorí 24 súťažiacich zo Slovenska a Česka kmene, za ktoré budú bojovať v rôznych hrách. V rámci kmeňa musia vzájomne spolupracovať, niekedy súťažiť sami za seba, a hlavne sa pokúsiť prežiť až do konca. Na víťaza čaká rozprávková výhra vo výške 100 000 eur!

wandavision, elizabeth olsen, paul bettany, Čítajte aj Rok 2021 bol drsný: Tieto seriály sa definitívne rozlúčili so svojimi fanúšikmi

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Vianoce 2021 #rok 2022