Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najväčšie televízne sklamanie Jojky v roku 2021: Rozboril tvrdo pristál na zemi

Jeden z najobľúbenejších moderátorov na Slovensku dostal počas jesene drsnú stopku od divákov. Tí neprijali jeho novú šou.

30.12.2021 07:00
rozboril, vilo rozboril, Foto:
Tentokrát Vilo Rozboril narazil. Stávka na istotu nevyšla.
debata
survivor, Čítajte aj Poriadny zvrat v najdrahšej reality šou na Markíze! O výhru zabojujú aj...

Len dve veľké šou sa sťahovali z vysielania. Bol to práve Rozborilov Dom snov a markizácka Tvoja tvár znie povedome. V prípade oboch šou stačili len dve odvysielané epizódy na to, aby stanice spravili rázne rozhodnutie. Dom snov štartoval v stredajšom prime-time, no pre okamžité nedostatočné výsledky sa veľmi rýchlo posunul do druhého vysielacieho pásma. Potom sa zas sťahoval do utorkového neskoršieho večerného okna. Každopádne šou „dožila“ bez väčších ovácií.

Matrix 4 Čítajte aj Matrix znova rozdáva farebné pilulky. Bol naozaj dobrý nápad vzkriesiť Nea a Trinity?

Vilo Rozboril bol symbolom diváckeho ťahúňa, jeho šou V siedmom nebi drvila konkurenciu a niektoré vydania dojemnej šou patrili k najsledovanejším programom v rámci celého roka. Prirodzene sa očakávalo, že nová šou, ktorá v sebe kombinuje zábavu a emócie nadviaže na tieto úspechy a prinesie Jojke rekordné výsledky. Lenže prišiel šok, už prvú epizódu Domu snov sledovalo iba 272-tisíc divákov s trhovým podielom iba 15%. Pre Jojku to bola ľadová sprcha. Mal to byť highlight jesene a pokus pre Rozborila o návrat v zábavnejšej polohe.

mária terézia, Čítajte aj Vianočná sledovanosť: Slováci pripravili televíziám prekvapenia! Milé, ale aj nemilé

Druhá epizóda zaznamenala trhový podiel iba 12,2 %, pričom veľká zábavná šou prilákala iba 222-tisíc divákov, pričom sa v podobných hodnotách šou motala až do svojho konca. Jojka však pre rok 2022 potvrdzuje už len nakrúcanie nových častí V siedmom nebi, Rozboril sa vracia k formátu, ktorý je u divákov overený a žiadaný. Žiadne ďalšie experimenty sa nebudú nakrúcať.

tomáš maštalír, pán profesor, Čítajte aj Najväčší seriálový úspech Markízy v roku 2021: Všetkým kraľoval Tomáš Maštalír

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Vilo Rozboril #TV JOJ #Dom snov #Vianoce 2021