Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slovensko opäť vo veľkom pečie! Šou sa spamätala z prepadu a je na vrchole

Šou Pečie celé Slovensko s minulotýždňovou epizódou opäť naplno zabodovala a rýchlo zabudla na nepríjemný prepad sledovanosti, ktorý zinkasovala začiatkom mesiaca.

14.11.2021 07:00
Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval Foto:
Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval sú moderátormi šou Pečie celé Slovensko.
debata (2)
sissi, Čítajte aj RTVS sa plesla po vrecku a nakupovala: V roku 2022 ponúkne zaujímavé akvizície

V nedeľu si piatu epizódu pozrelo na Jednotke až 540-tisíc divákov pri trhovom podiele 24,5% v univerzálnej cieľovej skupine a s podielom 23,8% dominovala aj komerčnej cieľovej skupine. Stala sa tak najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

ETERNALS Čítajte aj Marvel priniesol svoj prvý naozaj prelomový film: A fanúšikovia? Totálne rozhádaní

Štvrtú epizódu sledovalo na Jednotke 486-tisíc divákov pri trhovom podiele 22,7% v univerzálnej cieľovej skupine. Je to vôbec po prvýkrát, čo sa šou prepadla pod 500-tisícovú hranicu. Verejnoprávna relácia sa tak znova ustálila vysoko nad 500-tisícovou hranicou, ktorú všetky epizódy, okrem štvrtej, hravo zdolala. Stále je to najsledovanejšia ťažisková šou. Superstar, ale aj Talent ťahajú za kratší koniec. RTVS naplno trafila do čierneho, keď stavila na tento úplne nový formát.

doom patrol, Čítajte aj November na HBO: Nával premiérových častí seriálov a filmový trhák pre celú rodinu

V nedeľu, pred týždňom, na poludnie si diváci nenechali ujsť ani diskusnú reláciu O 5 minút 12 na Jednotke Sledovalo ju 403-tisíc ľudí pri trhovom podiele až 29,1% v cieľovej skupine 12+ a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Dvojka lákala divákov v piatok večer premiérovou epizódou talkšou Trochu inak s Adelou, ktorá prilákala k obrazovkám 56-tisíc divákov pri trhovom podiele 3,4% v cieľovej skupine 12+ a stala sa najsledovanejším programom Dvojky v danom dni.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #oseriáloch #Pečie celé Slovensko #Mediaklik