Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepríjemný trapas pre Markízu: Z vysielania okamžite sťahuje veľkú zábavnú šou

Televízia Markíza má na krku poriadne ťažkú jeseň, veľa jej stabilných hitov prestalo fungovať a detská imitačná šou je prvým prepadákom, ktorý dokonca sťahuje z vysielania. Počnúc touto stredou šou Tvoja mini tvár znie povedome v hlavnom vysielacom čase končí. Teda, ak si to niekto všimne. Stačili dve vydania a bolo jasné, že toto je najväčšie divácke sklamanie.

10.11.2021 07:00
tvoja mini tvár znie povedome, Foto:
Po dvoch častiach detská šou končí v hlavnom vysielacom čase Markízy.
debata (3)
tvoja mini tvár znie povedome, Čítajte aj Markíza má na konte nový prepadák, Jojka s Nemocnicou opäť na vrchole

Pre každú stanicu je ťažké priznať si, že má vo svojom portfóliu program, ktorý je prepadák, ešte horšie je, keď ho musí stiahnuť z vysielania. Čierny scenár sa tak naplnil do bodky. Tvoja mini tvár znie povedome končí v hlavnom vysielacom čase po dvoch častiach. Nahradí ju nová séria Utajeného šéfa, tentokrát pôjde o premiérové časti českej verzie.

the great, elle fanning, Čítajte aj Bombastická seriálová nálož! Smiešny boj o Rusko, kultové sci-fi, ale aj šialená komédia

Detská šou mala problém s diváckou priazňou od prvého momentu. Prvá časť zaujala iba 314-tisíc divákov. V komerčnej cieľovke uhrala iba 5,5% sledovanosť s trhovým podielom 18,3%. Pritom špeciálna časť vysielaná na jar zlomila všetky rekordy, sledovalo ju bezmála 600-tísíc divákov. Zrejme by nikto nečakal, že teraz zažije takýto veľký prepad stalo.

sissi, Čítajte aj RTVS sa plesla po vrecku a nakupovala: V roku 2022 ponúkne zaujímavé akvizície

Ešte horšie na tom bola druhá epizóda, vysielaná, len, minulý týždeň. Tá sa prepadla, pre Markízu, do hrôzostrašných hlbín. V cieľovke 12 – 54 zinkasovala iba 4% sledovanosť a hlboko podpriemerný podiel na trhu na úrovni 13,1%. Pri obrazovkách sedelo už iba 250-tisíc divákov. To bola jasná posledná kvapka pre televíziu, ktorá s okamžitou platnosťou stopla vysielanie. Azda najväčšou prekážkou v rozlete šou bola konkurenčná Nemocnica, ktorá na Jojke stabilne robí vysoko nadpriemernú sledovanosť.

oteckovia, Čítajte aj Zemetrasenie v Markíze! Definitívny rozpad pôvodnej štvorice Oteckov

„Šou Tvoja Mini tvár znie povedome bude mať nový vysielací čas, ktorý lepšie reflektuje potreby divákov aj programu samotného,“ hovorí Markíza v oficiálnom stanovisku.

Markíza je však rozhodnutá šou dovysielať. Zostávajú ešte tri kolá a tie diváci uvidia v sobotu od 16:00. Tvoja mini tvár znie povedome bude robiť predskokana Smotánke. Zábavná relácia sa tak stáva najväčším sklamaním za ostatné roky pre televíziu. Finančne nákladná šou dožije, bez väčšej pozornosti, v sobotnom slote, kde určite nenaplní svoj komerčný potenciál.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022