Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zdecimovaná Superstar na kolenách: Takto nízko už veľmi dlho nebola

Spevácka šou s touto sériou sa trápi. Minulý piatok uhrala najnižšiu sledovanosť v rámci tejto sezóny. Navyše takéto hodnoty málokedy poznali aj ostatné ročníky. Je to ďalší signál od divákov, že Superstar si zaslúži dlhší odpočinok a vrátiť ju po roku na obrazovky nebol šťastný krok.

04.11.2021 07:00
superstar, Foto:
Superstar zápasí s priazňou divákov. Začína výrazne ťahať za kratší koniec.
debata
tomáš maštalír, pán profesor, Čítajte aj Maštalír nakrúca nový seriál! A na Slovensku to nie je...

Práve v piatok večer sa uzavrela nová fáza hľadania speváckej hviezdy. Z top 80 talentov vznikol výber len 40 najlepších, pre pretlak výborných spevákov bola porota milosrdná a do ďalšieho vyraďovania posunula až 50 potenciálnych hviezd. Tento piatok sa spustí vyhadzovanie na základe duetov, kde sa ukáže, komu tento formát konfrontácie najviac zarezonuje.

Avšak tento ročník príliš nerezonuje divákom. Záver pracovného týždňa netrávia so Superstar. Už kastingová fáza súťaže dosiahla len priemerné výsledky a ďaleko zaostala za minulou sezónou. Avšak Supervýber bol doslova sklamaním. Kým prvú časť Supervýberu pred dvoma týždňami sledovalo iba 402-tísíc divákov, čo v cieľovke 12 – 54 predstavovalo 7,8% sledovanosť s trhovým podielom 25,3%, minulotýždňové veľké sito talentov dopadlo ešte horšie.

vera wisterová, marcel forgáč, byť zdravý je výhra, očkovacia lotéria, Čítajte aj Bodka za televíznym prekvapením roka! Očkovacia lotéria sa definitívne skončila

Markíza určite nie je nadšená z vývoja sledovanosti aktuálnej série. Minulotýždňovú epizódu pozeral iba 323-tisíc divákov. V komerčnej cieľovke 12 – 54 dosiahla Superstar iba 6,2% sledovanosť s trhovým podielom iba 20,5%. Toto je pre televíziu doslova ľadová sprcha. Superstar dokonca, po prvýkrát, predbehla aj verejnoprávna RTVS a jej Milujem Slovensko, ktoré sledovalo 325-tisíc divákov.

Superstar od tohto piatku spúšťa súboj o postup do semifinále. Či tento nemilosrdný súboj tých najlepších priláka divákov je otázne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Superstar #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza