Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poriadne divoká Superstar: Zmätený spevák, nečakané odstúpenie a čudné zásnuby

Nepremeškajte premiérovú epizódu Superstar, ktorá uzatvorí fázu Supervýberu. Diváci sa majú na čo tešiť! Tento rok sa zišiel obrovský počet talentov a porota to rozhodne nemá ľahké. Do ďalšieho pokračovania súťaže postúpi už len štyridsiatka najlepších. A to rozhodne nebude koniec vyraďovania!

29.10.2021 07:00
superstar, Foto:
Od budúceho týždňa budú čakať nádejných spevákov duety a natáčanie sa presunie na nové miesto!
debata

Ďalšie kolo SuperVýberu bude pokračovať o týždeň s duetmi, ktoré sa natáčali v bývalej čističke odpadových vôd v Prahe.

Hneď v úvode sa predstaví štvorica Petr Jiran, Martin Málek, Hana Husenicová a Erika Reindlová s piesňou Thousand Years od Christiny Perri. Táto romantická pieseň má špeciálny význam pre porotcu Leoša Mareša, ktorý priznal, že mu hrala na svadbe, „Ja vám veľmi držím palce, pretože budete spievať moju svadobnú pieseň.“ Ešte pred samotným vystúpením s humorom a hraným dojatím dodal „postupujete asi všetci.“

squid game, Čítajte aj Netflix má miliardový biznis so smrťou! Bezbrehé vraždenie valcuje seriálový svet

V svadobnej téme sa nieslo aj vystúpenie Davida Šamka, Adama Drába, Viktorie Zajptovej a Natálie Zbuzkovej. David už na kastingoch ukázal, že je šoumen s množstvom energie, keď sa predstavil s nezabudnuteľnou choreografiou. Na Máchovom jazere to nebolo inak. Už počas korepetícií ho museli ostatní súťažiaci krotiť, aby sa na svoje spoločné vystúpenie mohli pripraviť. Pri piesni Marry You od Bruna Marsa je to však ťažké. A napokon sa David aj tak postavil pred porotu s vlastnou choreografiou, ktorá vyústila do žiadosti o ruku jednej z jeho speváckych partneriek. Ste zvedaví? Pozrite si exkluzívne video z najnovšej epizódy Superstar!

Video

Nedobrovoľný odchod

S nečakanou správou sa musela vysporiadať súťažiaca Chilli. Kvôli vážnej chorobe v rodine musela spraviť ťažké rozhodnutie a súťaž na vlastnú žiadosť opustiť.

Duna 2 Čítajte aj Je to oficiálne! Pokračovanie filmu Duna má zelenú!

Niekto si pred svojím vystúpením musí oddýchnuť a niekto sa koncentruje dlho do rána na párty. Ladislav Hunka si vybral druhú možnosť. Možno aj preto bol pred porotou ľahko zmätený, keď poprial porote a súťažiacim „príjemný štart kastingov“. A porota išla do kolien!

Sledujte ďalšiu časť Superstar, už v piatok o 20:30 na Markíze!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza