Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nával nových seriálov pokračuje! Začiatkom budúceho roka uvidíte toto...

Streamovacia služba Voyo patriaci pod televíziu Markíza a Nova získa ďalší originálny pôvodný seriál. Obe televízie postupne avizujú nakrúcania nových titulov. V podarí už tretí sa ponesie v komediálnom nádychu. Doplní tak drámy Prípad Roubal a Dievča menom Jitřní záře.

09.11.2021 07:00
národná hádzaná, suchánek, Foto:
Predplatitelia služby Voyo uvidia začiatkom budúceho roka nový seriál Národná hádzaná.
debata (1)
tvoja mini tvár znie povedome, Čítajte aj Markíza má na konte nový prepadák, Jojka s Nemocnicou opäť na vrchole

Národná hádzaná, tak znie názov nového komediálneho seriálu, pod ktorým je podpísaný známy český herec Michal Suchánek a réžie sa ujal Vladimír Skórka. V hlavných úlohách sa objavia Václav Neužil, Michal Suchánek, Jiří Langmajer, Martin Pechlát, Petr Vršek, Jakub Špalek, Jitka Schneiderová, Veronika Žilková a ďalší. Natáčať sa začalo v Říčanoch a pokračovať sa bude na lokáciách v Řevniciach, Velvaroch a v Bakove nad Jizerou.

Harry Potter HBO GO Čítajte aj Ďalší Harry Potter na obzore? Režisér Chris Columbus má svoju predstavu...

Dej nového osemdielneho komediálneho seriálu sa točí okolo skupinky priateľov, ktorí pomaly začínajú prichádzať o ambície, mladícku energiu i o zdravie. V spomienkach sa upínajú k zlatým časom, kedy v hlbokých deväťdesiatych rokoch ich tím vyhral šampionát v Národnej hádzanej.

oteckovia, Čítajte aj Zemetrasenie v Markíze! Definitívny rozpad pôvodnej štvorice Oteckov

V športovej disciplíne, ktorá je upravenou, českou verziou tradičnej hádzanej. Športu, ktorí mnohí – a najmä potom hrdinovia nového seriálu – považujú za jeden z najväčších prínosov Česka, resp. Československa svetu. Hneď vedľa Antonína Dvořáka a pivného ležiaka.

šou, show, koncert, zábava, predstavenie, divadlo, reality šou, Čítajte aj Markíza chystá šou, aká na Slovensku nebola! Toto by vás ani vo sne nenapadlo...

Letargické plynutie času na malomeste je zrazu preč, keď príde pozvánka na Svetový šampionát veteránov Národnej hádzanej na Slovensku. Odkvitnutí hádzanári tak musia zabudnúť na rutinu i pohodlie, začať trénovať a celkovo sa dať trochu dokopy. „Lopta v ruke, národka v srdci“ a predovšetkým potom celoživotné kamarátstvo prevedie túto svojráznu partičku neľahkou cestou na Svetový šampionát.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Národná hádzaná