Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Očkovacia lotéria opäť pri sile! Ďalšie kolo žrebovania strhlo státisíce divákov

Relácia Byť zdravý je výhra je stále obrovský ťahúňom aj počas posledných týždňov vysielania. Sobotné žrebovanie prilákalo aj stratených divákov spred dvoch týždňov. Formát zas a znova, bezkonkurenčne, kraľoval.

18.10.2021 13:49
očkovacia lotéria, wisterová, forgáč, Foto:
Ďalšie žrebovanie očkovacej prémie prinieslo RTVS ešte viac divákov.
debata (1)

Najsledovanejším programom sa v sobotu stalo žrebovanie očkovacej prémie Byť zdravý je výhra, ktoré si nenechalo ujsť 654-tisíc divákov pri trhovom podiele až 29,5 % v cieľovej skupine 12+.

pán profesor, tomáš maštalír, Čítajte aj Toto zabolelo! Pán profesor skopnutý na svoje minimá, Sestričky naďalej dole

Žrebovanie očkovacej prémie si udržiava pozíciu lídra a medzitýždenne zaznamenalo nárast až o 60-tisíc divákov. V silnej konkurencii sobotného hlavného večerného vysielacieho času obhájilo pozíciu najsledovanejšieho programu dňa, vrátane hlavných spravodajských relácií všetkých televízií. Relácia dominovala aj v komerčnej cieľovej skupine s trhovým podielom až 24,1%. Množstvo divákov ju opäť sledovalo aj na webe, kde dosiahla 46 464 pozretí.

Batman Čítajte aj Temný hrdina sa vracia do Gotham City. Pozrite si trailer!

Pre porovnanie, prvé vydanie žrebovania očkovacej lotérie, ktoré sa vysielalo v sobotu, 9. októbra, sledovalo 596-tisíc divákov pri trhovom podiele 26,7% v cieľovej skupine 12+. Bola to prvá väčšia strata diváckej základne. Po týždni sa ukázalo, že Slováci si opäť našli cestu k tomuto formátu a program začal opäť rásť a približovať sa k číslam, ktoré pravidelne dosahoval počas nedeľných priamych prenosov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #oseriáloch #očkovacia lotéria #očkovacia prémia