Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Superstar tesne pred koncom kastingov zakopla: Toto jej vzalo sledovanosť

Predposledné kastingové kolo zažilo pád sledovanosti. Dôvod? Ten je jasný. Zopakoval sa tradičný scenár, keď RTVS uviedla šport a diváci odišli.

14.10.2021 07:00
superstar, Foto:
Minulý týždeň Superstar potrápil futbal na RTVS.
debata (1)
tvoja mini tvár znie povedome, puškárová, kuly, šebová, Čítajte aj Markíza vytasí veľké jesenné prekvapenie! Prichádza detská verzia kultovej šou

Gradujúca kastingová fáza speváckej šou by mala skôr divákov lákať ako ich strácať. No proti športovému prenosu málokedy vedia komerčné stanice konkurovať a musia sa zmieriť s istým odlivom cieľovej skupiny. To sa stalo aj minulý piatok. Treba však dodať, že Superstar si viedla mimoriadne dobre a prepad nebol taký bolestný. Čo sa nedá povedať o Jojke, ktorá v ten večer uviedla film, ten klesol iba na 4% sledovanosť v komerčnej cieľovke.

rozboril, vilo rozboril, Čítajte aj Jojke došla trpezlivosť! Rozboril vyfasoval poriadnu ranu, nahradí ho toto...

Minulotýždňové hľadanie novej speváckej hviezdy dosiahlo v cieľovej skupine 12 – 54 sledovanosť na úrovni 7,8% s trhovým podielom 24,9%. Ide o najnižšie hodnoty v rámci tejto série.

Vietor z plachiet komerčných televíziám vzala RTVS, ktorá uviedla kvalifikačný zápas Slovensko – Rusko a ten si odkrojil z koláča sledovanosti pomerne veľký kúsok. Najviac zobral Jojke, no aj Markíza sa musela o divákov podeliť. Prvý polčas sledovalo 375-tisíc divákov, druhý 351-tisíc. Futbal dosiahol 5 – 5,5% sledovanosť. Superstar však vyhrala piatkový večer a bola jednotkou na trhu, no s oslabením.

očkovacia prémia, očkovacia lotéria, wisterová, forgáč, Čítajte aj Slováci prekvapili RTVS: Očkovacia lotéria po presune sa poriadne zatriasla

Týždeň predtým spevácka šou dosiahla, doposiaľ, najvyšší rating 8,9% a rovnako aj najvyšší trhový podiel 28,9%. Piaty zostrih toho najzaujímavejšieho z kastingov SuperStar si nenechalo ujsť rekordných 480-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čím potvrdila kontinuálny nárast divákov. Ten však bol minulý týždeň kvôli futbalu prerušený.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022