Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sedem na Jojke začína novú éru! Televízia našla náhradu za Lasicu

Minulý týždeň sa obľúbená glosátorská relácia Sedem vrátila po letnej pauze, pričom účinkujúcich čakala ťažká úloha. Rozlúčiť sa s Milanom Lasicom, ktorý nečakane v lete zomrel. Tento štvrtok sa k obsadeniu pridajú noví glosátori, ktorí majú priniesť svieži vietor.

07.10.2021 12:27
relácia sedem, sedem, feldeková, hudák, Foto:
Vo štvrtok večer sa v relácii predstaví komik Tomáš Hudák.
debata
Superstar, Čítajte aj Superstar poriadne prekvapila! Jej pozíciu neohrozí presun očkovacej lotérie

Vo štvrtok o 22:30 sa natrvalo k obsadeniu pridáva komik Tomáš Hudák, ktorého mohli vidieť diváci už minulú sezónu. Ten do relácie skvele zapadol, tak sa tvorcovia rozhodli, že sa bude v paneli objavovať pravidelne a stane sa stálym členom formácie glosátorov. Hudák prišiel v dosť zmenenej vizáži. Ako vysvetlil, natáča nový film Jonáša Karáska Invalid, a tak si pre potreby natáčania musel ponechať tento „štúrovský výzor“.

Vo štvrtok večer sa v relácii predstaví komik... Foto: TV JOJ
sedem, relácia sedem, kňažko, trnka, Vo štvrtok večer sa v relácii predstaví komik Samo Trnka.

Okrem neho sa k partii glosátorom pridal ďalší známy stand-up komik, scenárista, herec a moderátor – Samo Trnka, ktorý v relácii bude hosťovať. Ako s úsmevom skonštatovala Eňa Vacvalová, napriek farbe vlasov prišiel formáciu omladil. „Byť mladší ako my, to nie je žiaden problém,“ kontroval Milan Kňažko a publikum tak veľmi rýchlo nabehlo na vlnu dobrej nálady, ktorá v štúdiu panovala po celý čas.

Poslednou novinkou v premiérovej časti bola aj účasť publika. Moderátorka Eňa Vacvalová ocenila, že konečne po dlhých mesiacoch bolo v štúdiu prítomné aj publikum. A hoci v rúškach, radosť zo „živých“ divákov mali všetci glosátori.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Milan Lasica #televízia JOJ #sedem #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022