Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Novú epizódu Superstar musíte vidieť! Uslzený Habera, dojatá porota a Braňo Mojsej

Je tu piatok a s ním prichádza už šiesta premiérová epizóda Superstar. Hľadanie novej speváckej hviezdy pokračuje ďalším kastingovým kolom! Tvorcovia, tentokrát, namiešali mimoriadne atraktívnu epizódu, pri ktorej nuda rozhodne hroziť nebude...

08.10.2021 07:00
superstar, Foto:
Premiérová epizóda Superstar bude poriadne nadupaná!
debata (3)

Medzi nezabudnuteľné kastingy sa určite zaradí aj vystúpenie Sebastiana Dejmeka. Život k nemu nebol milosrdný. Narodil sa s detskou mozgovou obrnou a jeho biologickí rodičia sa ho hneď po pôrode vzdali, takže ich ani nespoznal. Našťastie sa dostal k adoptívnej mame, ktorá ho naučila chodiť.

Superstar, Čítajte aj Superstar poriadne prekvapila! Jej pozíciu neohrozí presun očkovacej lotérie

Pre Sebastiana je v živote dôležitá výhra, čo odráža aj jeho rozhodnutie, čo by urobil s výhrou 75-tisíc eur. Tú by daroval svojmu bratovi s ťažkým ochorením. Po tom, čo zahral na klavíri svoju vlastnú pieseň, sa stalo niečo nečakané – Paľo Habera vstal a išiel ho objať. Pozrite si exkluzívne video z najnovšej epizódy Superstar, v ktorom porota stratí reč!

Video

Habera a citrusovník

Aby toho nebolo málo, na Paľa Haberu v dnešnej epizóde dýchne závan minulosti! Tento rok opäť navštívil aj účastník minulého ročníka Adrián Figa, ktorý sa vtedy predstavil s vlastnou piesňou. Bývalý amatérsky meteorológ si našiel nového koníčka – stal sa pestovateľom citrusov a niektoré z nich pomenoval po hviezdnych porotcoch. Jeden dokonca priniesol ako darček Paľovi Haberovi, ktorý dostal vôbec prvý citrusovník v živote. Habera zostal verný svojej povesti a opäť perlil. Akú hlášku povedal Adriánovi Figovi? Pozrite si exkluzívne video!

Video

Pred porotu sa postavil aj multitalent Michal Pribylinec, ktorého niektorí možno poznajú ako tanečníka zo šou Tvoja tvár znie povedome. Okrem tancovania sa venuje hraniu, fotografovaniu a ako sám hovorí, jeho najväčším motivátorom v živote je momentálne spev. S tancom precestoval celý svet, teraz chce dokázať, že v speve je rovnako dobrý.

sex/life, Čítajte aj Netflix posunul latku na dno: Keď seriál nemá čo ponúknuť, príde prvoplánový sex

Prichádza Braňo Mojsej!

Tento rok bude pre porotu poriadne prekvapujúci! Postaví sa pred nich Braňo Mojsej! Je to syn speváka z Košíc, ktorý sa „preslávil“ účinkovaním v rôznych reality šou, ako spevom. Podarí sa Braňovi Mojsejovi mladšiemu prejsť cez porotu! Pozrite si už teraz, exkluzívne, jeho vystúpenie!

Video

Na kastingoch SuperStar sa objaví veľa rôznorodých ľudí, ktorí zaujmú porotu nielen spevom, ale niekedy aj svojim výzorom, pôvodom, či inou prednosťou. Medzi takýchto súťažiacich patrí aj mladá Sýrčanka Lara Abou Hamdan, ktorá pricestovala na Slovensko len pred tromi rokmi a už za tak krátky čas sa dokázala naučiť hovoriť perfektne po slovensky. Aby toho nebolo málo, na žiadosť poroty zaspievala aj sýrsku ľudovú pieseň za sprievodu Mariána Čekovského.

Televízia Markíza odvysiela premiérovú epizódu už v piatok o 20:30 alebo je dostupná, už teraz, na streamovacej platforme Voyo.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Superstar #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022