Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smutný návrat: Jojka vracia reláciu Sedem, glosátori budú spomínať na maestra Lasicu

Po niekoľkomesačnej pauze sa vracia kultová glosátorská relácia Sedem na obrazovky televízie JOJ. Návrat je o to smutnejší, keď prišla o Milana Lasicu. A práve legendárnemu hercovi a zakladateľovi inteligentného humoru u nás bude prvé jesenné vydanie venované.

30.09.2021 11:04
sedem, vácvalová, Foto:
Spomienky na maestra Lasicu a prvé jesenné vydanie relácie Sedem uvedie Jojka už vo štvrtok večer.
debata (1)

"Bohužiaľ nie sme tu v tradičnej zostave. Skrátka chýba nám dlhoročný a zakladujúci člen, priateľ, kolega, pán Milan Lasica. Dlhé roky sa relácia natáča a ja na prstoch môžem spočítať, kedy tu nebol. Možno preto sme nejako čakali, že tu bude večne. Odišiel náhle, nikto to nečakal. Myslím si však, že by nechcel, aby sme na neho smutne spomínali, ale s humorom, " začala spomienkovú časť Eňa Vácvalová.

Relácia Sedem je charakteristická tým, že je plná uštipačného, no mimoriadne trefného humoru s kvapkou irónie. Štvrtkové vydanie bude však iné. Zostava glosátorov na čele s moderátorkou Eňou Vácvalovou sa stretáva, aby novú sezónu odštartovali so spomienkami na ich priateľa a kolegu Milana Lasicu. Hoci sa slová budú hľadať ťažko, podarí sa im povedať rôzne zaujímavé spomienky a zážitky, o ktorých málokto tušil.

Glosátori sa tiež vo svojich spomienkach na maestra zhodli, že veľmi rád rozprával o svojich vnučkách, ktoré neskutočne miloval a rád spomínal na svojich starých rodičoch. Tiež sa vždy rád ponáhľal domov, prvý sedel v aute a prvý odchádzal. Tiež mal krásny vzťah so svojou manželkou a bol skvelým otcom. „Pán Lasica miloval nakupovanie a myslím si, že ako máloktorý muž mal skvelý vkus, vždy vedel vybrať dcéram a manželke šaty i topánky, vedel sa trafiť do veľkosti a aj to bolo pekné,“ prezradila na neho Vácvalová.

V spomienkovom vydaní relácie Sedem bude... Foto: TV JOJ
sedem, vácvalová, V spomienkovom vydaní relácie Sedem bude účinkovať Milan Kňažko, Boris Farkaš, Oľga Feldeková a Marián Leško.

Zakladajúcim členom relácie je Marián Leško, ktorý sa po dlhšej pauze vracia, aby povedal svoje zážitky s maestrom Lasicom. Známy herec si tiež veľmi potrpel na slovenčinu, všetkých opravoval, hoci sám rád používal fotbal miesto futbalu. Len všetci sa ho báli opraviť. Milan Lasica bol aj náruživý golfista. Tiež však o ňom bolo známe, že si vedel povedať svoje aj keď spôsobom jeho verným – dvojzmyselne. „Raz bol pozvaný na otvorenie golfového areálu a bol tam aj prezident SR, ktorý nebol veľmi obľúbený. Vyzvali ho nech odpáli prvý úder. Nemenovaný prezident sa natiahol a trvalo mu to hodnú chvíľu a v tom tichu Lasica povedal: Pán prezident, odpáľte,“ zaspomínal si Marián Leško.

Vo štvrtkovom vydaní nebude chýbať ani Oľga Feldeková, ktorá sa zasmiala, že k nej a Eni si vedel aj dovoliť a vždy sa s nimi lúčil so slovami: „Dievčatá moje, dobre mi je s vami. Keď niečo budete potrebovať, tak si to kúpte.“ Nakoniec si spomenuli glosátori na ich poslednú večeru, kde Lasica spokojne dodal: „Ej, ľudia, ale je nám dobre.“

Relácia Sedem sa vracia na obrazovky už tento štvrtok o 22:30.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Milan Lasica #televízia JOJ #sedem #oseriáloch