Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prekvapujúci sobotný súboj: Farma si poradila s jojkárskou ťažiskovou šou

Ďalšie prekvapenie pre komerčné televízie. Asi len málokto by čakal, že veľká šou ako Talent zažije také vlažné prijatie po koronapauze. Diváci dávajú prednosť markizáckej Farme, ktorá si prebrala prvenstvo v rámci sobotného večera.

02.10.2021 07:00
Farma, Foto:
Sobotný Duel na Farme v znamení výhier. Markíza porazila aj jojkársky Talent.
debata
očkovacia lotéria, očkovacia prémia, Čítajte aj Očkovaciu lotériu čaká zvrat! RTVS pristupuje k výrazným zmenám vo vysielaní

Farma so svojou trinástou sériou, už tradične, boduje vo svojom vysielacom slote počas pracovného týždňa. Je stabilnou jednotkou na trhu. Zmena nastala pri vyraďovacích dueloch. Keďže sa piatok sa narýchlo presúvala Superstar, Duel putoval do sobotného slotu. Avšak aj tu si fanúšikovia tejto reality šou svoj obľúbený program našli.

No Time to Die Daniel Craig Čítajte aj Recenzia nového Jamesa Bonda: Daniel Craig sa lúči. Srdcervúco a navždy

A Farma, ktorá má nižšie výrobné náklady porazila aj vysokonákladovú ťažiskovú šou Jojky. Deviata séria, od svojho začiatku, výrazne zaostáva a zažíva svoje najslabšie vydanie. Talentu nepomohla ani vynútená dvojročná pauza kvôli pandémii, čo väčšinou veľkým šou vždy pomôže, ak sú dlhší čas mimo obraz. Teraz sa to nestalo. Jojka má tak ďalší problém s ťažiskovým formátom. Pred rokom katastrofou dopadla Zlatá maska, tá sa stala prepadákom roka. Teraz kríva aj Česko Slovensko má talent. Televízia by sa mala, zrejme, poobzerať po novej ťažiskovej šou, ktorú divákom ponúkne v budúcnosti.

manifest, Čítajte aj Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou! Fanúšikovia prinútili Netflix, aby zachránil ďalší seriál

Minulú sobotu Farma porazila Talent v oboch cieľových skupinách. Talent sledovalo 366-tisíc divákov, čo je úroveň, na ktorej sa túto sezónu tento formát ustálil. Farmársky duel si vybralo 377-tisíc divákov. Markíze hrá do kariet aj fakt, že Duel vypĺňa celý prime-time a diváci po skončení Talentu prepínajú na Markízu. Farma v čase vysielania zasiahla až 610-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). V cieľovej skupine 1– 54 si pripísala rating 6,4% a trhový podiel 20,5%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #televízia Markíza #Farma 13 #televízna sezóna 2021/2022