Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto sa v Utajenom šéfovi ešte nestalo! Mohol sa prezradiť hneď na začiatku?

V stredu večer sa fanúšikovia reality šou Utajený šéf tešiť na ďalšiu premiérovú epizódu, ktorá bude plná prekvapení a nebude chýbať obrovská chyba šéfa!

29.09.2021 07:00
utajený šéf, Foto:
V tohtotýždňovej epizóde Utajeného šéfa sa diváci môžu tešiť na šialenú premenu!
debata
dom snov, Čítajte aj Takýto šok Jojka určite nečakala! Jej veľkolepá nová šou s Rozborilom tvrdo narazila

Televízia Markíza uvedie v stredu večer už piatu epizódu Utajeného šéfa a tentokrát diváci dostanú možnosť do zákulisia upratovacej firmy. V prestrojení bude šéf Marek Klenovič, ktorý bude mať ťažkú úlohu – presvedčiť svojich podriadených, že je neskúsený brigádnik, ktorý žil v Austrálii a teraz sa rozhodol vrátiť domov. V prestrojení za Johnyho, počas jedného týždňa vyskúša na vlastnej koži prácu upratovača. Podarí sa mu presvedčiť zamestnancov, že veselý brigádnik s exotickým vzhľadom, je len obyčajný chalan alebo bude odhalený?

sestričky 4, sestričky, Čítajte aj Markizácke Sestričky stále udupané! Ťažký súper ich naďalej nekompromisne drví

A práve k odhaleniu sám výrazne pomôže, hneď na začiatku epizódy, keď sa „prekecne“ a predstaví sa svojím pravým menom? Bude to znamenať koniec celého dobrodružstva? Pozrite si exkluzívnu ochutnávku z najnovšej epizódy Utajeného šéfa!

Video

Minulý týždeň sa v šou predstavil šéf spoločnosti Tatry Mountain Resorts a jeden z najbohatších Slovákov Igor Rattaj. Práve táto epizóda dosiahla nadpriemernú sledovanosť, keď si ju pozrelo až 403-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

pán profesor, Čítajte aj Jednorazové zakopnutie pominulo! Pán profesor znova zvalcoval konkurenciu

Utajený šéf však mal v čase vysielania dosah až na 679-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). V obchodne cieľovej skupine 12 – 54 dosiahol Utajený šéf výborný rating 8,5% a nadpriemerný trhový podiel 27,3%. Táto časť patrila medzi najúspešnejšie spomedzi druhej aktuálnej druhej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Utajený šéf #televízna sezóna 2021/2022