Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšia česká premiéra u nás! Prima Plus posilní svoj program o tento nový seriál

Slovenská mutácia českej Primy v septembri nevypustila všetky svoje premiérové seriály naraz. Jeden si nechala v zálohe. Teraz prichádza... Je to komediálna kriminálka Dvojka na zabitie, ktorú Prima Plus uvedie už 9. októbra o 20:15. Doplní tak novinky ako 1. Misia, Hviezdy nad hlavou alebo Slunečnou.

08.10.2021 07:00
dvojka na zabitie, Foto:
V novom českom seriáli divákov zabaví herec Jakub Prachař a Sara Sandeva.
debata (1)
superstar, Čítajte aj Novú epizódu Superstar musíte vidieť! Uslzený Habera, dojatá porota a Braňo Mojsej

Dvojka na zabití sa nesie v duchu hesla, že protiklady sa priťahujú. Rezervovaný, depresívny a ironický detektív Martin Rykl (Jakub Prachař) a slušná, ambiciózna a organizovaná vyšetrovateľka Karolína Světlá (Sara Sandeva) spolu začnú pracovať na policajnom oddelení. Zo začiatku to vyzerá, že táto dvojica to spolu dlho nevydrží.

sex/life, Čítajte aj Netflix posunul latku na dno: Keď seriál nemá čo ponúknuť, príde prvoplánový sex

Osemdielna komediálno-kriminálna séria však okrem spomenutej dvojice prinesie v réžii Libora Kodada na obrazovky aj ďalšie známe tváre, ako sú Milan Šteindler, Norbert Lichý, Filip Kaňkovský, Petr Vaněk, Miroslav Vladyka, Táňa Medvecká či Bob Klepl.

hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Čítajte aj Najočakávanejší seriál roka 2022 sa predstavuje! Prichádza ohnivá Hra o tróny plná drakov

Martin Rykl je šťastný a spokojný chlap až do chvíle, kedy pri ceste domov prepadnú a ubodajú jeho manželku k smrti. Páchateľa nechytia, ale Martin po ňom do dnešného dňa neprestal pátrať. Začal dokonca kašľať na vlastné pracovné povinnosti. A do toho na policajné oddelenie prichádza nová posila – Karolína.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Dvojka na zabití