Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Utajený šéf, ktorého nespoznala ani vlastná rodina! Toto je top premena vôbec

Už v stredu večer televízia Markíza uvedie ďalšiu premiérovú epizódu reality šou Utajený šéf. A bude sa na čo pozerať. Táto premena vyrazí dych.

22.09.2021 07:00
utajený šéf, igor rattaj, Foto:
Šéf a člen predstavenstva Tatry Mountain Resort Igor Rattaj a jeho dychberúca premena v Utajenom šéfovi.
debata (7)
sestričky Čítajte aj Mizéria Sestričiek pokračuje! Bude to znamenať koniec markizáckeho seriálu?

A nielen samotná premena. Tento účastník zažije vo svojej firme viaceré dych vyrážajúce situácie. Prvou bude tá, že po výraznej zmene vzhľadu, ktorá bola nevyhnutná, aby ho pracovníci nespoznali, tento pocit okúsila aj jeho vlastná rodina. Tá potrebovala pár minút, kým zistila pravdu. Kto je teda ďalší účastník Utajeného šéfa? Pozrite si exkluzívnu ochutnávku, ako prebehla obrovská premena!

Video

Ďalšia epizóda šou Utajený šéf ponúka divákom zákulisie najväčšieho vlastníka zjazdoviek v strednej Európe – spoločnosti Tatry Mountain Resort. Jej šéf a člen predstavenstva Igor Rattaj, sa prezliekol za brigádnika Samuela, aby zistil či sťažnosti, ktoré sa množia na sociálnych sieťach sú naozaj pravdivé.

Ďalšia obrovská premena v Utajenom šéfovi! Fotogaléria - 4 fotky Všetky fotky
Šéf a člen predstavenstva Tatry Mountain Resort...
pán profesor, Čítajte aj Čo sa to deje s divákmi? Markíza v šoku, Pán profesor zostal poriadne otrasený

So zámienkou natáčania dokumentu o návrate Slovákov domov zo zahraničia, tak počas týždňa navštívi niekoľko prevádzok, v ktorých si vyskúša všetko – od upratovania, prípravu hotelových raňajok, nehybnosť online služieb až po záchranu života. Podarí sa mu splniť misiu až dokonca a ostať v utajení alebo jeho identitu predsa len niekto spozná?

Igora Rattaja čaká aj mimoriadna dráma! Ako plavčík v aquaparku bol súčasťou záchrannej akcie, keď oživovali malé dieťa. Vyskúšal si tak na vlastnej koži, čo to znamená pomáhať ľuďom v praxi a to doslova. Okrem samotnej záchrannej akcii zistil napríklad aj to, že v gumených šľapkách je poskytovanie pomoci pre plavčíkov omnoho zložitejšie ako sa zdá. Pozrite si dramatické chvíle v priloženom videu!

Video

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Utajený šéf #televízna sezóna 2021/2022