Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS tiahne do boja! Konečne je jasné, kedy odštartuje úplná nová ťažisková šou

Verejnoprávna RTVS už dlhšie pripravovala úplne nový licencovaný formát Pečie celé Slovensko (The Great British Bake Off). Teraz je známy dátum štartu.

12.09.2021 07:00
 DSC4477 Foto:
Moderátor Milan Zimnýkoval (druhý zľava) s kolegom Jurajom Bačom a porotkyňami šou Pečie celé Slovensko - Jozefínou Zaukolcovou (vľavo) a Petrou Tóth.
debata (2)
oteckovia, Čítajte aj Toto čakal asi len málokto! V markizáckych Oteckoch končia veľké hviezdy...

Ten „prekazila“ očkovacia lotéria, ktorá obsadila lukratívny nedeľný prime-time a tak RTVS si ešte počkala na premiéru svojej jesennej ťažiskovej šou. Teraz je vyčkávaniu koniec! Televízia na svojej tlačovej konferencii, ktorá sa uskutočnila v utorok, oficiálne potvrdila, že Pečie celé Slovensko začne vysielať už 10. októbra. Pri tejto príležitosti vo svojom vysielaní zintenzívnila promovanie pekárskej relácie, ktorá vo svete žne len úspechy.

Táto jeseň bude na Jednotke patriť pečeniu, ktoré je neodmysliteľne späté so slovenskými tradíciami. V pripravovanej veľkolepej šou Pečie celé Slovensko predstaví svoje pekárske a cukrárske umenie tucet amatérskych pekárok a pekárov, ktorí budú súťažiť o titul Majster pekár.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Jeseň na RTVS: Pripravte sa na najsilnejšiu programovú ponuku za posledné roky

Počas desiatich týždňov budú diváci sledovať ich inšpiratívne pekárske a cukrárske výkony v jednotlivých výzvach. Jedinečnú atmosféru dokreslí aj krásny priestor v areáli kaštieľa v Bernolákove, kde natáčanie prebiehalo.

Pre prvú sériu si tvorcovia zvolili kaštieľ neďaleko Bratislavy, kde bol postavený stan s kompletným kuchynským zázemím pre súťažiacich. Natáčanie prebiehalo nielen v stane, ale v interiéroch a exteriéroch kaštieľa, ktorý dotvára priam rozprávkovú atmosféru.

hbo max, Čítajte aj Pripravte sa na príchod televízneho giganta! V roku 2022 na Slovensko príde...

Relácia Pečie celé Slovensko vychádza z formátu The Great Bake Off vytvoreného Love Productions a licencovaného BBC Studios distribution. Moderátormi šou budú Juraj Bača a Milan Junior Zimnýkoval.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #Pečie celé Slovensko #televízna sezóna 2021/2022