Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízna vojna sa odkladá na rok 2022: Príchod na Slovensko avizuje nový hráč

Tohtoročná jeseň mala byť prelomová pre tých, ktorí netrpezlivo vyčkávajú na príchod svetových streamovacích hráčov k nám. Nič z toho nebude. Minimálne tento rok. Veľkolepé plány sa posúvajú na budúci rok.

24.09.2021 07:00
sky showtime, skyshowtime, Foto:
Budúci rok príde na Slovensko nový streamovací hráč - Sky Showtime.
debata
Superstar, Čítajte aj Prišiel, zaspieval a očaril! Porotkyne Superstar majú v tom jasno, toto je finalista...

Pôvodne sa HBO GO malo zmeniť na HBO Max už v septembri. Pre diváka to malo znamenať masívne rozšírenie obsahu aj o exkluzívne kúsky. Podľa najnovších informácii príde HBO Max na Slovensko v prvej polovici budúceho roka. Do boja o potenciálneho slovenského predplatiteľa online televíznych služieb mal vstúpiť aj svetový gigant Disney+, rovnako počas jesene. Plány sa zmenili a streamovacia platforma avizuje spustenie svojej služby v lete 2022.

Noel Czuczor Čítajte aj Najdesivejšie tajomstvo v dejinách ľudstva približuje nový film Správa Petra Bebjaka

Postupne posilňuje českú a slovenskú lokalizáciu Amazon Prime Video, slovenské znenie takisto pribúda na HBO GO a Netflix pokračuje vo výrobe českého znenia, ktoré je dostupne aj pre Slovensko.

Aby toho nebolo málo, príchod na Slovensko avizuje úplne nový streamovací hráč, ktorý ponúkne pomerne unikátnu službu. Sky Showtime bude v sebe združovať obsah viacerých amerických streamovacích služieb, ktoré sa k nám, zatiaľ, nechystajú. Konkrétne pôjde o online televízie Paramount+, Peacock a Sky Studios a televízia Showtime, ktoré patria pod veľké filmové štúdia Universal a Paramount. Sky Showtime sľubuje desaťtisíce hodín obsahu, ktorý bude v sebe mixovať prístup k starším filmom, ale aj novým seriálom, ktoré spomínané americké streamovacie služby ponúkajú. Detskí diváci sa môžu tešiť na lákavý obsah z dielne televízie Nickelodeon.

Superstar, Čítajte aj Podarilo sa! Superstar sa pozviechala a zahodila priemernú sledovanosť za hlavu

Nový hráč avizuje vstup na Slovensko v priebehu budúceho roka, Sky Showtime mieni byť dostupné v dvadsiatke európskych krajín, teda v tých, kde nie sú prístupné samostatné spomínané streamovacie služby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Sky Showtime