Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová séria Česko Slovensko má talent je konečne tu! Tešte sa na novú moderátorku

Dnes je deň D! Televízia JOJ štartuje na svojich obrazovkách deviatu sériu svojej jesennej ťažiskovej šou Česko Slovensko má talent. Diváci sa môžu tešiť opäť na zaujímavé talenty, skvelú porotcovskú formáciu, ale aj na nové moderátorské duo, ktoré je najväčšou novinkou tento rok!

08.09.2021 07:00
jasmina alagič, česko slovensko má talent, Foto:
Tento ročník dostáva Česko Slovensko má talent novú moderátorku - Jasminu Alagič.
debata (3)

Televízia JOJ sa rozhodla, že oživí moderátorskú dvojicu novou ženskou tvárou. Voľba bola jasná. Po boku moderátora Davida Gránského sa objaví ostrieľaná moderátorka a úspešná influencerka Jasmina Alagič. Tá je vernou fanúšičkou šou Česko Slovensko má talent, no tentoraz sa stala jeho súčasťou.

Moonfall Čítajte aj Taký katastrofický film tu ešte nebol! Mesiac sa rúti na Zem, ľudstvo končí

„Šou Česko Slovensko má talent som vždy milovala. S obdivom k ľuďom, ktorí sa postavili pred porotu a s údivom, aké úžasné talenty niekde “driemu”, som ako diváčka sledovala takmer každú epizódu. No a teraz, keď som dostala príležitosť môcť ako moderátorka stáť pri nich na začiatku ich cesty k vysnívanej kariére, sa vlastne naplnil aj môj vlastný sen,“ povedala nadšená Alagič.

Prvú epizódu novej sezóny uvidia diváci už v stredu o 20:35. Aj tento rok sa Talent dočkal špeciálnej štýlovej upútavky, ktorá sa nakrúcala dva dni neďaleko Bratislavy. Tvorcovia nadviazali na minulé roky a „ponechali“ porotcom ich nadprirodzené schopnosti, aby ich znova predviedli.

sestričky 4, sestričky, svarinská, Čítajte aj Obľúbené Sestričky hlásia návrat! Budem Emou, kým to bude možné, hovorí Svarinská

„Chcela by som určite nejakú schopnosť a bola by to presne tá, ktorú mám v upútavke, a to je telekinéza. Napríklad, keď prídem domov veľmi unavená a chcem si len ľahnúť na gauč, zoberiem si mobil, notebook, pitie a už keď si ľahnem zistím, že nemám televízny ovládač…Tak vtedy by som to chcela mať. Občas to aj skúšam, mysľou ho privolávam… ale nič. Toto by som chcela ovládať. Niečo spojiť, upratať bez námahy… Alebo mať kúzelný prsteň princeznej Arabely či jej cestovný plášť. To by bolo tiež super,“ povedala so smiechom porotkyňa Marta Jandová.

Deviata séria Česko Slovensko má talent Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Už o pár dní sa na obrazovky Jojky dostane nová...

„Asi by som chcel mať taký kúzelný prsteň a keby som ním otočil, tak by som ním mohol meniť ľudí za iných ľudí. Alebo ešte mi napadla jedna superschopnosť. Túžil by som byť "časový skokátor“. To by bolo super. Mohol by som sa pohybovať v čase či do minulosti alebo aj do budúcnosti. To by sa mi pozdávalo," dodal so smiechom porotca David Prachař.

nemocnica, richard autner, Čítajte aj Jojka trafila do čierneho! Jej nová lekárska dráma potvrdzuje status ostro sledovaného seriálu

Porotcovia však majú vlastnú superschopnosť a to svedomito rozhodovať o ďalšom osude súťažiacich a roztriediť tých, ktorí talent majú a ktorí nie. Postupne vykreujú skupinku tých najlepších a následne diváci vyberú jedného víťaza, ktorý sa bude tešiť z mastnej výhry.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #oseriáloch #Jasmina Alagič Vrbovská #televízna sezóna 2021/2022