Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Talentov nikdy nie je dosť! Jojka predvedie netradičný štart svojej ťažiskovej šou

Už v stredu, 8. septembra, sa po dvojročnej pauze vráti do vysielania obľúbená šou Česko Slovensko má talent. Divákov čaká už deviata séria!

06.09.2021 07:00
česko slovensko má talent 9, talent, Foto:
Už o pár dní sa na obrazovky Jojky dostane nová séria diváckeho hitu Česko Slovensko má talent.
debata

Pôvodne sa mala táto séria vysielať ešte počas minuloročnej jesene, avšak obmedzenia spojené s pandemickými opatreniami nedovoľovali rozbehnúť produkciu v takom merítku, na aké sú diváci zvyknutí. Preto sa Jojka s Primou rozhodli Talent „odložiť“. Avšak tento rok sa situácia zlepšila natoľko, že sa na prelome jari a leta mohli rozbehnúť kamery a nedočkaví súťažiaci mohli ukázať, čo v nich je! A bude sa na čo pozerať!

pán profesor, maštalír, marcinková, Čítajte aj Konečne je to tu! Pán profesor je späť a my máme exkluzívne informácie o novej sérii

„Nová séria Česko Slovensko má talent bude určite iná v emocionálnom nastavení. Pre viacerých ľudí je to nový štart a začiatok. Pochopili sme, že v tomto svete nejde o automat, že všetko je navždy. Táto séria bude iná v tom, že všetci si uvedomujeme krehkosť tohto sveta a sme vďační za každý dobrý moment,“ prezradila talentová stálica Jaro Slávik, ktorý je v šou už od začiatku. A hoci videl stovky čísel, stále je tu niečo, čo ho vie prekvapiť.

ellen pompeo, greys anatomy, klinika grace, Čítajte aj Už ju viac fanúšikovia neuvidia? Seriálová megahviezda je ochotná vzdať sa herectva

Aj túto sezónu do porotcovskej stoličky zasadnú Diana Mórová, Marta Jandová, Jaro Slávik, Jakub Prachař. Šou však odštartuje s jednou novinkou! Televízia JOJ sa rozhodla, že oživí moderátorskú dvojicu novou ženskou tvárou. Voľba bola jasná. Po boku moderátora Davida Gránského sa objaví ostrieľaná moderátorka a úspešná influencerka Jasmina Alagič.

Divákov tento rok čaká ďalšie prekvapenie! Deviata séria zažije poriadne veľký tresk. Nové epizódy sa budú vysielať až dvakrát do týždňa! Prvé dva týždne vysielania uvidia diváci nápor nových talentov vždy v stredu a v sobotu večer. Následne šou prejde to svojho štandardného módu a nové časti budú uvádzané počas sobotného prime-timu.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Jeseň na RTVS: Pripravte sa na najsilnejšiu programovú ponuku za posledné roky

„Pre divákov šou Česko Slovensko má talent sme si pripravili na začiatok dvojnásobnú dávku zábavy. Program odštartuje premiérovu prvú časť už túto stredu 8.9. a druhú epizódu si budú moôcť diváci pozrieť v sobotu 11.9.,“ povedala pre Pravdu Katarína Procházková, PR manažérka televízie JOJ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #oseriáloch #televízna sezóna 2021/2022