Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silná zostava je späť na RTVS! Talkšou, ktorej sa podarilo poriadne rozbúriť emócie

Nová televízna sezóna prichádza aj na RTVS. Po letnej pauze sa s premiérami vracia k divákom obľúbená diskusná relácia Silná zostava. Diváci sa môžu tešiť na analýzy aktuálnych celospoločenských tém, ale aj na návrat obľúbenej moderátorky Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej a komičky Simony Salátovej ako stálej hostky.

02.09.2021 07:00
silná zostava, Foto:
Silná zostava sa vracia! Prvú epizódu v novej sezóne uvedie RTVS na Jednotke, už 2. septembra, o 21:35.
debata (3)

Vynovená diskusia Silná zostava prišla na obrazovky Jednotky začiatkom marca tohto roka a v sedemnástich častiach priniesla divákom názory odborníkov i známych osobností na rôzne témy, vrátane takých, o ktorých sa v spoločnosti často nehovorí. V štúdiu sa hovorilo o pároch rovnakého pohlavia, témach súvisiacich s pandémiou, ale i o neplodnosti či radikalizácii mládeže. Mimoriadny ohlas zaznamenali aj relácie o bodyshamingu, kolúznej väzbe, či záverečná časť s prezidentkou SR. V mnohých prípadoch diskusie poriadne rozvírili názorové platformy naprieč celou spoločnosťou.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Jeseň na RTVS: Pripravte sa na najsilnejšiu programovú ponuku za posledné roky

Aj v aktuálnej sezóne sa od 2. septembra sa diváci môžu tešiť na ďalšie mimoriadne zaujímavé témy, hostí a názory. V prvej časti, vysielanej naživo o 21:35 na Jednotke, sa budú hostky spoločne zamýšľať nad otázkou, ktorá rezonovala v nedávnej minulosti a je stále aktuálna. Protesty na Slovensku – čo nám ukazuje tlak ulice a ako dokáže zmeniť veci v krajine? Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová privíta jednu z tvárí protestov Za slušné Slovensko- herečku, moderátorku a spisovateľku Kristínu Tormovú, politologičku Darinu Malovú a stálu hostku, komičku Simonu Salátovú.

očkovacia lotéria, Čítajte aj Očkovacia lotéria sa šplhá k stále novým rekordom! Ustupuje jej aj Superstar

Pripravené sú aj ďalšie témy. „Pri príležitosti 80. výročia prijatia tzv. Židovského kódexu sa budeme rozprávať aj o zneužívaní židovského symbolu v súčasnosti, a v súvislosti s návštevou Svätého otca na Slovensku chystáme aj tému Ženy v Cirkvi, prezradila nám dramaturgička programu Martina Kubániová.

„Som komička, chcela by som sa rozprávať o veciach, na ktorých sa vieme zasmiať, žiaľbohu, tento svet nie je len o tom. Je aj o vážnych témach, o spoločenských problémoch a rôznych dilemách, ktoré sa budeme v novej sezóne Silnej zostavy opäť snažiť riešiť a rozoberať,“ povedala stála hostka Simona Salátová.

„Na novú sezónu Silnej zostavy sa veľmi teším. Prinesieme ďalšie skvelé témy a inšpiratívnych hostí, takže verím, že sa bude naozaj na čo pozerať,“ sľubuje moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #Simona Salátová #Veronika Cifrová Ostrihoňová #silná zostava #televízna sezóna 2021/2022