Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tri mesiace hlasovanie, tri verdikty! Takto ste vystavili účet slovenským televíziám...

Prichádza veľké vyhodnotenie veľkých ankiet Pravdy, ktoré prebiehali počas letných mesiacov.

28.08.2021 07:00
pán profesor, Foto:
Pán profesor ovládol až dve letné ankety Pravdy.
debata

Prvá veľká anketa sa rozbehla v júni, keď počas celého mesiaca čitatelia Pravdy hlasovali a vyberali spomedzi viacerých slovenských seriálov ten najlepší jarný titul. V hre bolo osem seriálov, ktoré Markíza s Jojkou ponúkli počas jarných mesiacoch. Počas štyroch kôl sa našiel jeden víťaz, jeho meno bolo jasne viditeľné počas všetkých kôl, ktoré bezkonkurenčne vyhrával. Markizácky Pán profesor so svojou druhou sériou potvrdil status najsledovanejšieho a najobľúbenejšieho seriálu aj spomedzi čitateľov Pravdy.

superstar, Čítajte aj Panika tesne pred štartom sezóny! Televízne zemestrasenie spôsobila očkovacia lotéria

V júli začali čitatelia „hľadať“ ten najhorší slovenský seriál celej uplynulej televíznej sezóny. Hlasovanie bolo o to zložitejšie, že v hre bolo až trinásť seriálov. Vypadávanie bolo o to krutejšie, keďže k dispozícii boli štyri kolá. Podobne, ako pri júnovej ankete, „víťaz“ o titul najhoršieho seriálu sezóny sa vykryštalizoval pomerne rýchlo. Jojkárska novinka Bodka s prehľadom „vyhrala“ všetky štyri kolá a v záverečnom len potvrdila svoj status.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Recenzia: Jojkárska Nemocnica je zaujímavý seriálový kúsok, jedna vec však bije do očí

Horúci august sa niesol v znamení hľadania, pre zmenu, toho najlepšieho slovenského seriálu uplynulej sezóny. Víťaz nebol prekvapením. Podobne, ako pri júnovej ankete, tak aj tú augustovú ovládla televízia Markíza a jej Pán profesor, ktorý vyhrával každé jedno kolo.

sestričky 4, sestričky, Čítajte aj Markíza vracia do vysielania Sestričky: Nová séria bude poriadne iná!

Toto bola definitívna bodka za uplynulou sezónou 2020/2021, tá nová sa začne už tento pondelok. Televízia dostali jasný signál, čo sa čitateľom Pravdy páčilo a čo nie. Víťazom, ale aj porazeným gratulujeme a veľké ankety sa vrátia aj o rok!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #televízia Markíza