Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza potvrdzuje štart novej reality šou: Je známe aj meno moderátorky

Nová reality šou Love Island mieri na Slovensko a Čiech! Skupina mladých ľudí bude hľadať lásku v luxusnej vile na Kanárskych ostrovoch. Federálna verzia odštartuje už 19. septembra na streamovacej platforme Voyo. S časovým odstupom sa dostane aj vysielania Markízy a Novy.

24.08.2021 09:44
love island, Foto:
Televízia Markíza a Nova spustia vysielanie novej reality šou od 19. septembra.
debata

Skupina mladých ľudí zo Slovenska a Česka si bude v nádhernej vile na Kanárskych ostrovoch nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života. A keď sa k tomu na konci pridá aj atraktívna finančná výhra 75 000 eur, je jasné, že o zábavu bude postarané.

oteckovia, Čítajte aj Vieme, kedy sa vrátia Oteckovia s novými časťami! Markíza si prichystala revolučnú zmenu

Diváci budú môcť v „priamom prenose“ sledovať, ako súťažiaci zahoria vzájomnými citmi so všetkými vzostupmi a pádmi, so všetkými emóciami, ktoré so sebou láska prináša. V každej epizóde sú ich vzťahy testované, pretože tomu, kto nie je spárovaný alebo je spárovaný len účelovo, hrozí, že bude musieť luxusnú vilu opustiť. Love Island je poriadne horúca reality šou plná zábavy, slnka, romantiky a hľadania lásky v raji.

Moderátorkou reality šou Love Island bude Nikol... Foto: TV Markíza
Nikol Moravcová, love island, Moderátorkou reality šou Love Island bude Nikol Moravcová.

Love Islandom bude divákov sprevádzať známa česká moderátorka, herečka, blogerka a influencerka Nikol Moravcová: „Veľmi sa teším na koncept tejto šou, pretože takýto formát na obrazovkách doteraz ešte nebol, a som sama zvedavá na to, čo nás čaká.“

utajený šéf, markíza, Čítajte aj Prvá séria tejto reality šou na Slovensku valcovala! Teraz Markíza ponúkne nové časti

Nikol verí, že v tejto šou je možné nájsť životného partnera: „Ja sama som s manželom hľadala šťastie alternatívnou cestou. Myslím si, že táto cesta, ako nájsť lásku, je lepšia, ako pasívne sedieť doma. Rozhodne našim účinkujúcim veľmi fandím. Je to, samozrejme, o odvahe, o tom nabrať silu, pretože vo vile na Kanárskych ostrovoch sa odhalí veľa z osobnosti toho daného človeka.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Love Island #oseriáloch #televízia Markíza #televízna sezóna 2021/2022