Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slovensko má nový divácky hit: Žrebovanie očkovacej lotérie atakuje celoročné rekordy

Po minulotýždňovom fiasku sa pravidlá očkovacej lotérie zmenili, aby vyžrebovaní účastníci mali šancu siahnuť si na najvyššiu výhru. Avizované úpravy prilákali k obrazovkám rekordný počet divákov. RTVS má v rukách nečakaný divácky hit.

23.08.2021 11:06
debata (22)

Druhé nedeľné žrebovanie svojim výkonom atakuje celoročné rekordy v rámci všetkých slovenských televízií. Dosiahnutá sledovanosť sa pomaly, ale iste driape k hodnotám, ktoré tento rok dosiahli len máloktoré programy. Ak to pôjde takto ďalej a očkovacia lotérie potvrdí ďalší nárast sledovanosti aj v ďalších týždňoch, komerčné stanice budú mať veľký problém. Práve do nedeľného prime-timu smeruje, napríklad, Markíza novú sériu Superstar, ktorá by sa tak mohla otriasť v základoch.

vera wisterová, marcel forgáč, byť zdravý je výhra, očkovacia lotéria, Čítajte aj Očkovacia lotéria absolútny divácky trhák! Číry televízny amaterizmus prilákal davy

Žrebovanie očkovacej prémie Byť zdravý je výhra dosiahlo v nedeľu, 22. augusta, výnimočné hodnoty sledovanosti. Program prilákal k televíznym obrazovkám Jednotky až 788-tisíc divákov pri trhovom podiele 37,3% v cieľovej skupine 12+. Na webe sledovalo reláciu až 81 294 ďalších divákov.

Prvé žrebovanie prilákalo 571-tisíc divákov, z týždňa na týždeň teda RTVS zaznamenala nárast o viac ako 200-tisíc divákov.

danica hričová, Čítajte aj Sivá eminencia Jojky o novinke Nemocnica: Netušila som, ako ma tento žáner chytí za srdce

Program Byť zdravý je výhra bol nielen lídrom v prime time, ale stal sa tiež najsledovanejšou televíznou reláciou dňa. Druhou najsledovanejšou reláciou bolo, rovnako na Jednotke, Počasie (534-tisíc, shr 27,2%). Jednotka bola lídrom na trhu aj počas sobotného večera. Ďalšou westernovou klasikou Karla Maya Old Surehand prilákala k obrazovkám 190-tisíc divákov pri trhovom podiele rovnako 11,5% v cieľovej skupine 12+.

© Autorské práva vyhradené

22 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #oseriáloch #koronavírus #očkovacia lotéria #očkovacia prémia