Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čakajte nečakané! Markíza štartuje novú Farmu, súťažiacim nič nedaruje

Televízia Markíza spúšťa vysielanie už trinástej série obľúbenej Farmy. Tento rok sa vracia k pôvodnému konceptu reality šou. Súťažiacich čakajú drsné podmienky. Farma štartuje už 30. augusta!

30.08.2021 07:00
farma 13, farma, Foto:
V pondelok 30. augusta Markíza spúšťa vysielanie trinástej série Farmy.
debata (4)

Nová sezóna prinesie viaceré zmeny v zabehnutom koncepte. Tým najviditeľnejšou a najžiadanejšou zo strany divákov je návrat ku koreňom. Opäť sa farmári ocitnú v horách, ďaleko od civilizácie a „na mieste činu“ ich dokopy nič nebude čakať. Opustenému statku vdýchne život 15 súťažiacich z rôznych kútov (nielen) Slovenska, ktorí budú počas celej jesene bojovať ďaleko od civilizácie v horách Považského Inovca o rozprávkovú výhru 75-tisíc eur. Tú získa farmár, ktorý sa najlepšie popasuje s drsnou realitou, ktorá na nich ďaleko od civilizácie čaká. Zabudnite na Farmu plnú luxusu a neviazanej zábavy.

superstar, Čítajte aj Panika tesne pred štartom sezóny! Televízne zemestrasenie spôsobila očkovacia lotéria

Po posledných troch sériách, v ktorých si súťažiaci užívali na farmárske pomery nadštandardné prostredie a zaobchádzanie, sa totiž tento rok vraciame do tvrdých podmienok na prežitie. Farmári budú doslova uvrhnutí do minulosti, aby spoznali, aké to je vydržať niekoľko týždňov v horách mimo civilizácie, na mieste bez elektriny, telefónu či obchodov, kde sa dá prežiť jedine vďaka tvrdej práci.

seriál nemocnica, nemocnica, Čítajte aj Ako sa zadarilo jojkárskej Nemocnici po premiére? Otočili sa diváci seriálu chrbtom?

Krásna príroda v bezprostrednom okolí bude na prvý pohľad to jediné, čo farmárom po príchode na statok vyčarí úsmev na tvári. Na Farme totiž nájdu len skromný dom farmára týždňa, ktorý bude zároveň tou najluxusnejšou súčasťou statku, a stajňu plnú zvierat – miesto, z ktorého si budú musieť vybudovať svoj nový domov. Farma tak otestuje nielen ich zručnosť, ale aj schopnosť prežitia v tvrdých podmienkach. Tak čo, podarí sa im prežiť?

Dianím na Farme bude divákov aj túto jeseň sprevádzať obľúbená herečka a komička Eva „Evelyn“ Kramerová, ktorej bude tradične sekundovať známy a fundovaný hospodár Martin Bagar.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #televízia Markíza #Eva Evelyn Kramerová #Farma 13 #televízna sezóna 2021/2022