Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to veľkolepý návrat po vynútenej koronapauze! Jojka vracia do hry ťažiskovú šou

Už začiatkom septembra sa divákom Jojky predstaví už deviata séria televízneho hitu a fenoménu Česko Slovensko má talent. Ťažisková šou sa vracia na obrazovky s ročným meškaním spôsobeným pandémiou. Minulý rok nebolo možné realizovať produkciu v požadovanom rozsahu, aby sa zabezpečila nadpriemerná kvalita výsledku. Preto sa televízia rozhodla presunúť Talent na jeseň 2021.

18.08.2021 07:00
česko slovensko má talent 9, Foto:
V novej sérii Talentu divákov čaká overené zloženie poroty.
debata

Ako býva už dobrým zvykom, Jojka spustila promovanie deviatej série špeciálnym imidžovým promom, v ktorom sa nielen predstavuje nová moderátorka – Jasmina Alagič, ale podčiarkuje fakt, že relácia je späť a v plnej sile a je pripravená opäť zabojovať o divákov.

superstar, superstar 7, Čítajte aj Štartuje jubilejná séria Superstar! Markíza láka na sledovanie imidžovou upútavkou

Porotcovia a moderátori tentokrát natáčali v krásnych priestoroch známeho vinárstva v Modre, priamo v jeho areáli a v ich galérii. Tú trošku zmenili na miestnosť superhrdinov, kde sa nachádzala známa porota Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik. Upútavka nadväzuje na predošlú upútavku, kde mali porotcovia tiež zaujímavé superschopnosti – Jakub bol silák, Jaro liezol po stenách, šach hral napríklad vo vertikálnej polohe, Marta spájala veci a Diana vedela lietať.

seriál nemocnica, noel czuczor, Čítajte aj Frontálny útok Jojky proti Markíze! Jej ťažiskový seriál spustí nečakane skoro
Nová séria Talentu sa predstavuje! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Záber z novej série Česko Slovensko má talent.

Potom k nim pristúpi David Gránský a predstaví novinku. Nováčik šou moderátorka Jasmina Alagič sa v upútavke objaví v prekrásnych červených šatách. Tie mala z dielne Jany Pištejovej. Okrem toho mala dokonalý mejkap a vlasy. Vystúpi z auta a prejde po červenom koberci, pri ohňostroji a vyzerá ako hollywoodska diva.

Vo výsledku „len“ minútové promo sa nakrúcalo až dva dni a vytvoril ho tvorivý tím Ondreja Garana Hutníka.

Novou moderátorkou Talentu je Jasmina Alagič. Foto: TV JOJ
česko slovensko má talent 9, jasmina alagič, jasmina, Novou moderátorkou Talentu je Jasmina Alagič.
pán profesor, Čítajte aj Nemilosrdný súboj ide do tuhého! Pochváli sa Markíza alebo Jojka top slovenským seriálom?

„Upútavka sa mi natáčala perfektne, hoci by ma v živote nenapadlo koľko ľudí a koľko vecí je potrebné na natočenie upútavky. Potvrdila som si, že sa natáčalo na maximálne profesionálnej úrovni. Mala som okolo seba ľudí, ktorí ma skvele pripravili od stylingu – Gabi Drobová, šaty mi dodala Janka Pištejová a postarali sa o mňa zlaté ruky Janka Molnára a Miňa Švingála. Veľmi som si natáčanie užila,“ povedala Alagič pri opise svojho zážitku z nakrúcania upútavky.

Česko Slovensko má talent sa predstaví už začiatok septembra a opäť obsadí vysielací slot počas sobotných večerov, v ktorom pred dvoma rokmi naplno bodoval a získal status najsledovanejšej šou roka 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #televízia JOJ #oseriáloch #Jasmina Alagič Vrbovská #televízna sezóna 2021/2022