Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dráma, komédia, ale aj skvelá rozprávka! Zabite augustovú nudu pri telke...

Leto a prázdniny sa pomaly, ale iste chýlia k svojmu záveru. Než sa obdobie dovoleniek a oddychu definitívne skončí, je tu zopár skvelých televíznych tipov, ktoré iste spríjemnia letné večery. HBO je zárukou, že nuda nehrozí!

13.08.2021 07:00
scooby doo, Foto:
V auguste si na svoje prídu aj deti. Pripravená je nová verzia filmu Scooby-Doo.
debata

1. Scoob! (Scoob!)

Už od detstva riešia Shaggy Rogers, Fred Jones, Velma Dinkley a Daphne Blake záhady po celom svete so Shaggyho maznáčikom, Scoobym-Doo, ale ich najväčšia záhada ešte len príde, keď Blue Falcon najme Shaggyho a Scoobyho, aby zmaril úsilie Dicka Dastardlyho spôsobiť psiu apokalypsu. Mimochodom, viete, že tento kreslený psík má už 52 rokov?

2. Americký ostreľovač (American Sniper)

Presnosť ostreľovača jednotiek SEAL amerického námorníctva Chrisa Kylea zachráni množstvo životov a urobí z neho legendu. Avšak jeho povesť sa donesie až za nepriateľské línie a na jeho hlavu je vypísaná odmena. Navzdory nebezpečenstvu i obetiam zo strany jeho rodiny sa Chris zúčastní na štyroch misiách v Iraku a stáva sa tak symbolom kréda jednotiek SEAL „neopustiť ani jedného muža“. Po návrate domov sa Chris snaží byť dobrým manželom a otcom, ale zisťuje, že na vojnu nedokáže zabudnúť.

nemocnica, seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Čítajte aj Jojka na jeseň: Návrat Talentu, totálny seriálový reštart a nová šou s Rozborilom

3. Nebo s.r.o.: Divoký západ (Miracle Workers: Oregon Trail)

Tentoraz sa hrdinovia výborne hodnotenej komédie – Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni a Jon Bass ocitnú na americkom Divokom západe. Dej novej série seriálu Nebo s.r.o. s podtitulom Divoký západ sa odohráva v roku 1844. Malomestský reverend plný ideálov (Radcliffe) spojí sily s hľadaným zločincom (Buscemi) a neohrozenou Prudence (Viswanathan), aby odprevadili povozy smerujúce na západ do Oregonu, a to naprieč americkou divočinou, ktorá podobne ako dnes ponúka nielen nádej, ale aj mnoho nástrah.

4. Láska je láska: Generácia Q II. (L Word: Generation Q II.)

Priekopnícky dramatický seriál Láska je láska svojimi šiestimi sériami z rokov 2004–2009 zásadne ovplyvnil celú generáciu – popisoval totiž otvorene, ale vkusne životy a lásky v rámci skupiny losangeleských lesieb. Pokračovanie s názvom The L Word: Generation Q si vyslúžilo aj druhú sériu, v ktorej vo svojich pôvodných úlohách opäť žiaria Jennifer Beals, Kate Moennig a Leisha Hailey spolu so skupinou rozmanitých postáv z LGBTQIA+ komunity. Láska, sex a nežnosti – a tiež žiaľ, nezdary a (ne)úspechy v LA.

stranger things, Čítajte aj Svetový seriálový hit je konečne späť! Netflix vracia do hry Stranger Things

5. Životná vlna (The 100-Foot Wave)

Šesťdielny dokumentárny seriál zachytáva desaťročnú odyseu priekopníka surfovania Garretta McNamara. Ten po návšteve portugalského Nazaré, kam sa vybral pokoriť impozantnú tridsaťmetrovú vlnu, posunul svoj šport do ešte vyšších sfér a s pomocou miestnych premenil rybársku dedinku v jednu z najlepších surferských destinácií na svete. Seriál, ktorého výkonnými producentmi sú držitelia cien Emmy a Zlatý glóbus Joe Lewis, Maria Zuckerman, Ryan Heller a Michael Bloom, režíroval oceňovaný filmový tvorca Chris Smith.

farma, Čítajte aj Markíza avizuje drsné zmeny! Farma bude poriadne iná, táto vec sa však nezmení

6. Správy z konca sveta: Pahrump News (Small Town News: KPVM Pahrump)

Televízna stanica uprostred púšte, nadšený štáb charizmatických a vtipných zamestnancov a problémy, ktoré by nikto nikde inde neriešil! Šesťdielny dokumentárny seriál odhaľuje zákulisie života súkromnej televíznej stanice v púštnom mestečku Pahrump v americkej Nevade. Pred kamerou aj za ňou vystupuje pestrá plejáda zaujímavých postáv. Výkonnými producentmi sú držitelia ceny Emmy Fenton Bailey a Randy Barbato. Seriál približuje vysoké pracovné nasadenie miestneho spravodajstva, ktoré sa v ťažkých časoch snaží expandovať na väčší trh. Vrelo a s humorom oslavuje podnikateľského ducha, hrdosť komunity a politickú rozmanitosť ľudí zo stanice KPVM.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Go #oseriáloch #leto 2021