Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Leto s RTVS: Nezabudnuteľné klasiky, zábava, ale aj premiérové seriály a filmy

Diváci Jednotky, Dvojky a Trojky sa môžu tešiť na množstvo komediálnej zábavy, detektívnych zápletiek, nesmrteľné westerny, ale aj premiérové dokumentárne série a nebudú chýbať ani prenosy z najvýznamnejších športových podujatí. Letná vysielacia štruktúra Jednotky bude zameraná oddychovo a divákom ponúkne predovšetkým obľúbenú filmovú klasiku, populárne seriály, ale aj niekoľko premiérových titulov.

06.07.2021 07:00
debata

Pondelkový prime-time prinesie na obrazovky Jednotky zahraničné Európske kino, v rámci ktorého divákov v úvode leta čaká séria francúzskych komédií Fantomas, Fantomas sa hnevá a Fantomas kontra Scotland Yard, ktorú neskôr doplnia filmové klasiky Grand restaurant pána Septima, Oscar, Hibernatus, Piti, piti, pá, Rozmary mocných. Neskorý pondelkový večer bude pokračovať českými kriminálnymi seriálmi Detektívi od Najsvätejšej Trojice a Rédl.

Počas júlových utorkových večerov ponúkne Jednotka reprízu 6-dielnej talianskej kriminálnej minisérie Kapitánka Mária a v auguste príde v utorky na rad komediálny seriál Dve deti, manželka a dcéra. Neskoré utorkové večery budú patriť kriminálnemu seriálu Umenie zločinu. Streda poteší všetkých fanúšikov úspešného francúzskeho kriminálneho cyklu Vraždy v… jeho pokračovaním.

chris pratt, tomorrow war, Čítajte aj Nechutné ohováranie, ale aj o boj prežitie ľudstva! Nielen to ponúkne televízny júl

Po 22.00 sa diváci môžu tešiť na premiéry dokumentárneho cyklu Letecké nešťastia a ich tajomstvá a neskôr počas leta na reprízu obľúbeného dokumentárneho cyklu z dielne RTVS Najväčšie kriminálne prípady Slovenska.

Vo štvrtok večer ponúkne Jednotka reprízy zábavnej súťažnej relácie Nikto nie je dokonalý a po nej budú nasledovať reprízy zábavnej cestovateľskej show S úsmevom po Slovensku. Neskôr v noci sa do vysielania vráti francúzsky kriminálny seriál Julie Lescautová. Piatkové večery budú patriť repríze súťažno-zábavnej relácie Čo ja viem a neskôr večer kultovým filmom Lyončania – Príbeh gangu, Leon, Purpurové rieky, Salvador, Čata, Fargo, Collateral, Posledný Mohykán.

Sobotný večerný program ovládnu opäť nesmrteľné „winnetouovky“, ktoré sa stále tešia veľkej diváckej priazni: Winnetou, Winnetou – Červený gentleman, Winnetou – Posledný výstrel, Petrolejový princ, Medzi supmi, Old Surehand, Winnetou a miešanka Apanači, Old Firehand. Nasledovať budú reprízy programu Neskoro večer a relácie Tri pódiá.

oteckovia, sestričky, bodka, slovania, Čítajte aj Nastal čas zúčtovať to Jojke a Markíze! Hľadá sa najhorší seriál televíznej sezóny

Nedeľný filmový program začne už podvečernými filmami, ktoré sa budú niesť v znamení výročia 100 rokov slovenského filmu a k nedožitému výročiu si Jednotka pripomenie aj filmy režiséra Martina Hollého. Nedeľné večery divákom spríjemnia dvojdielne minisérie: Salón sestier Fontanových, Kartúza parmská, Ničivé plamene lásky, Rivali, Nezvestní. Na konci leta sa diváci môžu tešiť na reprízu prvej série seriálu Zasľúbený život a po jej skončení uvedie Jednotka v premiére druhú sériu.

Prázdninové obdobie bude na Dvojke venované najmä športovým prenosom z významných športových podujatí. Diváci sa však môžu tešiť aj na dokumentárne série a filmy či bohaté detské vysielanie. Začiatkom prázdnin budú vysielaniu Dvojky dominovať športové prenosy z futbalového šampionátu EURO 2020, z cyklistickej Tour de France a z ďalších medzinárodných aj domácich športových podujatí. Od 23. júla do 8. augusta poteší Dvojka športových fanúšikov prenosmi z Letných olympijských hier v Tokiu a následne od 24. augusta až do 5. septembra z paralympiády.

ellen pompeo, greys anatomy, Čítajte aj Tento seriál valcuje všetko, čo mu stojí v ceste...až na koronu! Nová séria nebola vôbec dobrá

Letné vysielanie Trojky ponúkne veľa zábavy, úsmevného slova a dobrej hudby. Diváci tak budú môcť relaxovať pri obrazovke sedem dní v týždni. Každý pondelok sa diváci môžu tešiť na zábavný program Čo dokáže ulica s Elenou Vacvalovou a Oliverom Andrásym ako aj na reláciu Tak, toto ti neverím!, ktorú, svojho času, úspešne uvádzal obľúbený Stano Dančiak. Počas leta nebude chýbať ani dramatická tvorba. Trojka každý deň ponúkne poklady úsmevnejšieho charakteru z archívnych fondov RTVS. Diváci si budú môcť vychutnať napríklad adaptácie komediálnych diel Janka Jesenského. Medzi nimi Slnečný kúpeľ z roku 1964 s výborným hereckým obsadením – Jozef Kroner, František Dibarbora, Eva Krížiková, či Pomstu starej dámy so skvelou Hanou Meličkovou a Oľgou Zöllnerovou. Letné stredy budú patriť obľúbenému formátu RTVS Naj dedinka Slovenska s moderátorskou dvojicou Katka Brychtová a Martin Nikodým. Nasledovať bude Majdan Magdy Pavelekovej a po ňom komediálna klasika v podobe nesmrteľného cyklu Bakalári.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #leto 2021