Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka na jeseň poriadne zamieša kartami! Na Slovensku spustí prémiovú televíziu

To, o čom sa dlho v kuloároch šepkalo, je teraz oficiálne potvrdené! Joj Group sa chystá expandovať. Na Slovensku spustí novú prémiovú športovú stanicu Joj Šport, ktorá odštartuje už túto jeseň.

25.06.2021 07:00
debata (3)
Na jeseň odštartuje nová športová televízia Joj... Foto: TV JOJ
joj šport, Na jeseň odštartuje nová športová televízia Joj Šport.

Oficiálne potvrdenie štartu vysielania odavizoval generálny riaditeľ Joj Group Marcel Grega. „S novým športovým kanálom nadviažeme na našu dlhodobú DNA podporovateľa slovenského športu či už v našom vysielaní, prostredníctvom Nadácie TV JOJ alebo online aktivít. Joj Šport sa tak bude primárne venovať slovenskému športu a športovcom pôsobiacich doma aj v zahraničných ligách, predstaví zároveň aj juniorských a mládežníckych športovcov či ligové súťaže,“ napísal Grega vo vyhlásení.

the falcon and the winter soldier, Čítajte aj Nie je všetko zlato, čo sa blyští! Megadrahý Marvel seriál rozhodne nie je bez chýb

Joj Group spustila veľký nákup športových práv, ktoré pobežia exkluzívne na stanici Joj Šport. Tá v hlavných športových sezónach prinesie približne dvadsať živých prenosov do týždňa, vo vlastnej produkcii takmer osemsto zápasov z domácich ligových súťaží či približne 6 500 hodín priamych prenosov do roka.

schitt´s creek, Čítajte aj Tešte sa, toto budete chcieť vidieť! Na začiatku leta prichádza seriálová bomba

Popri športoch ako hokej, zjazdové lyžovanie, futbal, atletika, triatlon, snowboard, tenis, basketbal, volejbal, beach volejbal, hádzaná, florbal, badminton či boby, nebudú chýbať ani populárne e-športy a e-gamingové prenosy a taktiež štúdiá či online spravodajstvo, píše sa vo vyhlásení generálneho riaditeľa.

nový život, Čítajte aj Jojka sa veľkolepo rozlúčila s Novým životom! Ako vyzerali posledné časti?

Joj Group tak posilní svoju programovú ponuku o atraktívny segment a potvrdí status najväčšej televíznej skupiny na Slovensku. Do jej portfólia patrí až 15 staníc na Slovensku a v Čechách.

Bude to práve Joj Group, ktorá dlhodobo sa pripravovala na štart nového športového okruhu a predbehne verejnoprávnu RTVS, ktorá stopla štart vlastného kanálu len pár dní pred oficiálnym štartom. Dôvodom je nedostatok finančných prostriedkov a nezaslanie dotácie. Nateraz nie je známe, kedy a či vôbec RTVS spustí štvrtý športový kanál.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #oseriáloch #JOJ Šport