Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rýchla zmena programu sa Markíze nevyplatila: Neúspešný návrat tejto relácie

Len minulý týždeň televízia Markíza spravila operatívnu zmenu v programe. Od júna do utorkového hlavného vysielacieho času vsunula dvojicu staronových šou. Proti hokeju však nemali šancu uspieť.

08.06.2021 07:00
o 10 rokov mladší, mária čírová, Foto:
Návrat relácie O 10 rokov mladší nebol úplne úspešný.
debata

Reálna divácka odozva sa ukáže aj tento týždeň, keď hokejový šampionát má svoj záver za sebou a publikum pri obrazovkách sa začne správať štandardne a opäť upriamia pozornosť na komerčné televízie. Do konca mája vysielala televízia v dvojitej dávke vedomostnú reláciu Dobre vedieť!, od júna však prišla zásadná zmena a obľúbená šou sa nateraz skončila.

oteckovia, Čítajte aj Oteckom nástup krajšieho počasie nesvedčí. Musia sa zmieriť s takýmto výsledkom

Po viac ako trojročnej pauze to Markíza vyskúšala s novými epizódami šou O 10 rokov mladší, ktoré už vtedy nevzbudili požadovanú divácku odozvu a relácia sa sťahovala z programu. Odvtedy sa hľadal vhodnejší vysielací slot. Postupne sa na túto reláciu aj zabudlo. Až doteraz, keď ňou Markíza chcela vyplniť okno až do začiatku leta. Zrejme, tentokrát, už ju dovysiela, pričom bude musieť strpieť nižšiu sledovanosť.

susedia, marcin, kraus, Čítajte aj Susedia v predsmrtnom kŕči: Divácky nezáujem dostal nový rozmer

Minulý utorok premiérová epizóda oslovila podpriemerných 4,3% divákov v komerčnej cieľovke 12 – 54, čo predstavovalo 12,8% podiel na trhu. Aj napriek týmto mimoriadne nelichotivým výsledkom porazila konkurenčný Nový život na Jojke, ktorý finišuje svoje vysielanie tretej série.

Bez väčšieho úspechu sa v slovenskej premiére uviedla aj nová séria českej verzie Zámeny manželiek, ktorú Markíza rada využíva v obchodne slabšom období.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #oseriáloch #televízia Markíza #Zámena manželiek #O 10 rokov mladší