Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Boom streamovacích služieb pokračuje! Na scénu sa chystá nevšedný projekt

Počas uplynulých rokoch sa objavili ako huby po daždi nové online televízie, ktoré divákom ponúkajú atraktívny obsah pozostávajúci z filmov a seriálov. Na scénu sa chystá nový hráč, ktorý ponúkne niečo úplne iné - spravodajstvo.

06.06.2021 07:00
cnn, CNN, Foto:
Vyzerá to tak, že spravodajská CNN bude bojovať o platiacich divákov.
debata

Spravodajská stanica CNN plánuje spustiť novú streamovaciu službu, ktorá sa bude volať CNN +. Informuje o tom denník The Wall Street Journal (WSJ) s odvolaním sa na svoje zdroje.

pán profesor, oteckovia, slovania, Čítajte aj Televízie posledné mesiace divákov nešetrili! Poďte nájsť najlepší slovenský seriál tejto jari

Podľa zdroja denníka The Wall Street Journal chce CNN svoju streamovaciu službu vytvoriť tak, aby mala originálne relácie, ktoré budú oddelené od jej spravodajskej televízie. CNN plánuje najať stovky producentov, prispievateľov a vývojárov, dodali zdroje. CNN + tiež bude samostatná aplikácia, oddelená od ďalších streamovacích služieb WarnerMedia, ako je HBO Max.

superman, superman and lois, Čítajte aj Originálna zábava s notoricky známym hrdinom! A navyše sa zo seriálu stal obrovský hit

CNN + má ponúknuť nové relácie s hlavnými moderátormi spravodajskej televízie, ktoré však budú oddelené od relácií vysielaných na hlavnom kanáli CNN. Svoje streamovacie služby nedávno spustili tiež konkurenčné stanice, pretože diváci sa stále viac odkláňajú od tradičnej televízie. V roku 2018 Fox News spustila Fox Nation, streamovacie stanicu, ktorá ponúka spravodajstvo a názory. Vlani debutovala služba Peacock patriaci NBCUniversal, ktorá zahŕňa spravodajstvo.

priatelia. Čítajte aj Bol to televízny sviatok a to doslova! Špeciálni Priatelia valcovali v sledovanosti

Rozhodnutie prichádza vo chvíli, keď sa materská firma WarnerMedia pripravuje na spojenie s Discovery. Vznikne tak samostatný mediálny podnik, ktorý bude schopný konkurovať aj firmám Netflix a Walt Disney. Dohoda by mala byť dokončená na budúci rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #CNN #oseriáloch