Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Konečne je to tu! Na Slovensku sa po mesiacoch otvárajú kiná

A tešiť sa môžete na premiéry veľkých filmových blockbusterov!

27.05.2021 07:00
mortal kombat, Foto:
Ťahúňom prvých dní po otvorení kín má byť akčná snímka plná krvi - Mortal Kombat.
debata (1)

Pandémia koronavírusu paralyzovala nielen ekonomiku, ale aj kultúru. Práve kultúrne a zábavné podujatia za posledný rok absentovali v životoch ľudí. Výnimkou nebola ani kinematografia. Filmové štúdia na dlhší čas museli zastaviť produkciu filmov, menili sa dátumy premiér, pretože prísne opatrenia nedovoľovali prítomnosť divákov v kinosálach. Na Slovensku boli kiná naposledy otvorené v decembri minulého roka. A to iba na pár dní, kým ich vláda príkazom nezavrela pár dní pred Vianocami.

normal people, Čítajte aj Čo je obyčajné, to nie je zlé! Tento seriál je brilantný kúsok, ktorý zasiahne každého

Po takmer šiestich mesiacoch prichádza reštart ich fungovania. Nedočkaví fanúšikovia si budú môcť užiť neopakovateľnú atmosféru. Už vo štvrtok, 27. mája sa otvárajú brány veľkých multiplexov. „Tešíme sa, že budeme môcť od 27.mája privítať našich stálych a aj nových divákov a poskytnúť im skvelý filmový zážitok, na aký sú u nás zvyknutí, a to so širokou ponukou filmov a obľúbeným občerstvením,“ hovorí spoločnosť Cinema City.

priatelia, Čítajte aj Priatelia sa vracajú za veľké peniaze

Svoje brány otvára v rovnaký deň aj sieť kín Cinemax. „Kiná Cinemax privítajú svojich prvých návštevníkov po pandémii už vo štvrtok a za dodržania všetkých protipandemických opatrení. V ružových, oranžových a žltých okresoch tzv. covid automatu bude v kinách k dispozícii aj možnosť občerstvenia, bufety ponúknu svoj tradičný sortiment, ktorý si publikum obľúbilo v časoch pred pandémiou,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení.

Už 27. mája vstúpi do distribúcie adaptácia úspešnej videohry – bojový film Mortal Kombat. Ten bude rebootom filmovej série z deväťdesiatych rokov, príbeh kultových postáv teda začne rozprávať od začiatku, novej generácii divákov. Diváci sa môže tešiť na filmy Tom a Jerry, V zajatí démonov 3: Prinútil ma k tomu diabol, Godzila vs. Kong, Poly, V pasci. O niekoľko týždňov sa objaví nová verzia snímky Space Jam: Nová generácia alebo pokračovanie Suicide Squad. A to rozhodne nie je všetko!

Počas leta spustí komiksový gigant Marvel reštart svojej filmovej tvorby a po ročnom odklade sa do kín dostanú snímku zo štvrtej fázy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kiná #Cinema City #Cinemax #oseriáloch #koronavírus