Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Detská verzia šou Tvoja tvár znie povedome absolútny trhák! Takéto čísla padli...

Televízia Markíza si tento rok pripravila prekvapenie pre divákov. Šiestu sériu svojej imitačnej šou predĺžila o jednu špeciálnu epizódu. Na obrazovky sa dostala detská verzia, ktorá sa stala absolútnym trhákom a zdolala aj verziu s dospelými hviezdami.

23.05.2021 07:00
Tvoja MINI  tvar znie povedome, Foto:
Tvoja Mini tvár znie povedome sa stala trhákom v rámci celej šiestej série!
debata

V obchodne kľúčovej cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla Tvoja Mini tvár znie povedome vynikajúci rating 10,4% a v rámci aktuálnej série šou vôbec najvyšší trhový podiel 31,7%. Pri obrazovkách mali silné zastúpenie najmä mladé ženy vo veku od 12 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania šou zabezpečili trhový podiel až 42,1%.

priatelia, seriál priatelia, friends, Čítajte aj Veľký dôvod na radosť! Noví Priatelia mieria aj na Slovensko

Konkurencia stavila počas nedele na filmy a proti zábavnej šou ťahala za kratší koniec, film Vládca Paríža zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 14% a séria Svet v plameňoch na Jednotke RTVS podiel na trhu 4,9%.

V špeciále Tvoja Mini tvár znie povedome zohralo hlavnú úlohu osem detí známych z obrazoviek Markízy, alebo ktorých rodičia sú populárne osobnosti. Počas večera divákom predviedli, ako by vyzerali svetové aj slovenské hviezdy v mini verzii.

markíza, televízia markíza, logo, markíza, Čítajte aj Markíza má náhradu za odídencov z Telerána: Nová dvojica vás prekvapí

Na ich unikátne premeny bolo zvedavých rekordných 608-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je najvyšší počet v rámci celej uplynulej 6. série šou Tvoja tvár znie povedome.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza