Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Marvel končí s koronakrízou! Tieto filmy zachránia kiná, ale aj nedočkavých divákov

Komiksový gigant Marvel, ktorý poslednú dekádu ovládol kiná svojimi superhrdinskými filmami musel stopnúť svoje plány kvôli pandémii. Teraz sa všetko mení! Jasne zavelil, že končí s koronakrízou a spúšťa štvrtú fázu svojho MCU univerza.

21.05.2021 07:00
Avengers: Endgame Foto:
Marvel reštartuje filmový svet!
debata

Po filme Avengers: Endgame, ktorý uzavrel desať rokov trvajúcu fázu budovania spoločného vesmíru, mala nasledovať štvrtá fáza. V nej sa mali predstaviť noví hrdinovia a vybraní mali dostať nové pokračovanie. Lenže rok 2020 bol peklom, keď sa všetko zastavilo, pričom kiná majú problém doteraz a otvárajú sa len veľmi pomaly. Očakáva sa, že aj v tomto segmente zábavného priemyslu dôjde k výraznému pozitívnemu posunu a v najbližších týždňoch sa vráti život aj kinosál.

hra o tróny, game of thrones, draky, Čítajte aj Ohnivá Hra o tróny sa prvýkrát ukázala! Takto vyzerajú noví hlavní hrdinovia

Marvel musel posunúť svoje plány, ktoré mali odštartovať ešte minulý rok. Už o pár týždňov však čaká superhrdinov veľký reštart. A bude to veľké! Pri tejto príležitosti dal von aj špeciálny trailer, ktorý je poklonou nielen pre filmových hrdinov, ale aj pre celý svet. Ten má za sebou najväčšiu zdravotnú krízu v novodobých dejinách.

priatelia, Čítajte aj Takto vyzerajú Priatelia po 17 rokoch od poslednej klapky! Pozrite si trailer k špeciálnej epizóde

Štvrtá fáza filmov bude veľkolepá. Svetlo sveta konečne uzrie prvý samostatný film o Black Widow so Scarlett Johansson. Jej postava patrila k pilierom predchádzajúcich filmov, nikdy nedostala sólovku. Až doteraz. Na premiéru čaká úplne nový hrdina Shang-Chi. Na november nedočkavo čakajú fanúšikovia, pretože bude mať premiéru novinka Eternals s hviezdnym obsadením. Pred Vianocami dorazí tretí Spider-Man, ktorý sa s MCU rozlúči. Druhý polrok 2021 bude skvelý!

slovania, Čítajte aj Slovania sa rozlúčili s krvavými jatkami: Vysokú sledovanosť si nedokázali udržať
zväčšiť Takto bude vyzerať štvrtá filmová fáza v podaní... Foto: Marvel
marvel, Takto bude vyzerať štvrtá filmová fáza v podaní Marvelu.

Zahanbiť sa nenechá ani 2022. Pokračovania sa dočká Dr. Strange, Thor, Black Panther, Captain Marvel. O rok neskôr príde do kín tretí Ant-Man a Strážcovia galaxie. A to nebude všetko! V príprave je štvrtý Kapitán Amerika, kopec hraných Marvel seriálov, tie uvedie streamovacia platforma Disney+. Marvel hovorí jasne – nastal čas vrátiť sa do normálu. A filmoví fanúšikovia sa nevedia dočkať!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Thor #Avengers #Marvel #Spiderman #oseriáloch #The Eternals #koronavírus