Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Máj bude pestrý! Pripravte sa na návrat vzťahovej grotesky, ale aj absurdného seriálu

Ten čas ale letí! Je to neuveriteľné, ale je tu už máj a spolu s ním prichádzajú ďalšie seriály, ktoré stoja za pozornosť. Piaty mesiac v roku bude v znamení návratov po vynútenej koronapauze, ale premiéry sa dočká nový Star Wars seriál.

03.05.2021 07:00
dynasty, Foto:
Všetci tí, ktorí čakali na absurdný humor sa dočkali. Po roku sa vracia Dynastia!
debata

1. Dynasty – 4. séria

Takmer do roka a do dňa sa vracia bláznivý seriál o miliardárskom klane Carringtonovcov, ktorý neustále bojuje o peniaze, moc, ale najmä lásku. Televízia The CW výrazne mešká s týmto seriálom. Už tretia séria bola kvôli koronakríze skrátená o dve časti a fanúšikovia tejto vzťahovej grotesky si museli na pokračovanie poriadne dlho počkať. Keď sa podarilo reštartovať produkciu, tak nebolo vo vysielacej štruktúre televízie The CW miesto. Teraz sa našlo a s divákmi tu Dynastia bude celé leto. Dobrou správou je, že seriál má istú aj piatu sériu, preto sa netreba báť o výsledky sledovanosti, ktoré sú dlhodobo katastrofálne. Existenciu seriálu zachraňuje Netflix, ktorý exkluzívne šíri Dynastiu do celého sveta a razom sa oplatí nakrúcať. Nové príbehy sa začnú vysielať od 7. mája.

2. Legends of Tomorrow – 6. séria

Podobne ako pri Dynastii, tak aj Legendy zajtrajška si museli poriadne dlho počkať na premiéru novej série. Televízia The CW pre tento seriál potvrdila aj siedmu sériu. Otázne je, či je niekto na tento superhrdinský paškvil zvedavý, keďže dlhodobo patrí k najmenej sledovaným seriálom domovskej stanice. Za hlavu sa chytajú aj samotní fanúšikovia. Nová séria sa začala vysielať 2. mája.

3. Star Wars: Bad Batch – premiéra nového seriálu

Streamovacia platforma Disney+ drží slovo. Keď v minulom roku avizovala vznik viacerých Marvel a Star Wars seriálov, všetci boli nadšení. V tomto roku sa sľuby stávajú realitou. Po dvoch hraných Marvel seriáloch, už 4. mája sa fanúšikovia Star Wars dočkajú ďalšieho seriálu. Tentokrát to však bude animovaný kúsok s podtitulom Bad Batch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Legends of Tomorrow #oseriáloch #Dynasty #Disney+