Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tvoja tvár znie povedome potvrdzuje hviezdny status. Smeruje k semifinále

Jarná ťažisková šou Markízy pomaly, ale iste smeruje k svoju záveru. Aktuálna šiesta séria sa v nedeľu predvedie v semifinálovom kole. Minulotýždňová epizóda potvrdila svoje dominantné postavenie na trhu.

02.05.2021 07:00
tvoja tvár znie povedome, Foto:
Šiesta séria vstupuje do svojej záverečnej fázy, na programe je semifinále.
debata

Táto časť sa stala víťazom nedeľného večera a bola najsledovanejším programom dňa v cieľovej skupine 12 – 54. V poradí už ôsma premiérová epizóda 6. série si pripísala vynikajúci rating 10,1% a vysoko nadpriemerný trhový podiel 28,6%.

Ďalšie kolo korunované víťazstvom obľúbeného herca Dušana Cinkotu za stvárnenie legendárneho českého pesničkára Michala Tučného, si nenechalo ujsť celkovo 537-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.

Silné Na telo

Jednoznačne najsledovanejšou politickou diskusiou na trhu sa stala relácia Na telo, ktorá si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala rating 6% a trhový podiel 25,2%. Debata moderátora Michala Kovačiča s podpredsedníčkou vlády Veronikou Remišovou (Za ľudí) a lídrom Hlasu-SD Petrom Pellegrinim pritiahla k obrazovkám 435-tisíc divákov starších ako 12 rokov a aj v celkovom publiku jej patrilo prvenstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Tvoja tvár znie povedome #oseriáloch #televízia Markíza