Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Exmoderátorka Markízy sa vracia na obrazovky: Na RTVS dostala novú reláciu

Verejnoprávna RTVS rozširuje portfóliu vlastných relácií. Najnovšie pribúda magazín o financiách.

27.04.2021 07:00
helena tomková, relácia peniaze, Foto:
Moderátorka Helena Tomková sa po niekoľkých rokoch vráti na televízne obrazovky.
debata

Jednotka prinesie divákom od 4. mája každý utorok po 22:25 trinásťminútový spotrebiteľský a vzdelávací magazín Peniaze o všetko podstatnom, čo divákov zaujíma i trápi v oblasti financií s podtitulom Všetko, čo potrebujete vedieť o (svojich) peniazoch.

pečie celé slovensko, Čítajte aj RTVS prinesie na Slovensko úplne novú ťažiskovú šou! Vonku sú prvé detaily

Moderátorkou i autorkou relácie je Helena Tomková, ktorá spolu s odborníkmi bude hľadať odpovede na otázky zo sveta peňazí. Relácia divákom prinesie užitočné informácie, ktoré môžu pomôcť zorientovať sa každému. Okrem stále platných a dôležitých zákonov budeme v relácii Peniaze vysvetľovať aj nové opatrenia, ktoré pripravuje štát, a v ktorých sa častokrát nevyznajú ani samotní účtovníci či finanční poradcovia.

zlaté časy, elena vacvalová, Čítajte aj Záhady tela, Čo ja viem, Zlaté časy, Trochu inak: Zábava v podaní RTVS diváckym ťahákom

Relácia Peniaze pomôže divákom so základnými finančnými témami. Ako porovnať hypotéky? Ako odložiť splátky úverov? Ako si podať daňové priznanie? Aj to sú bežné otázky, ktoré v relácii zodpovieme, no obracať sa na náš tím odborníkov budú môcť prostredníctvom sociálnych sietí či mailov aj samotní diváci. V prvej časti prezradí herečka SND Diana Mórová, čo jej z finančnej stránky pomohlo zvládnuť pandemickú situáciu.

Majte prehľad o financiách s Pravdou: Sledujte reláciu Ide o peniaze na TV Pravda!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #oseriáloch #koronavírus